Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai vrut bani, ştiai ce te aşteaptă acolo. M-a dezamăgit”. Rednic nu mai vrea să audă de Dorin Rotariu, după numai două luni la FCSB

”Ai vrut bani, ştiai ce te aşteaptă acolo. M-a dezamăgit”. Rednic nu mai vrea să audă de Dorin Rotariu, după numai două luni la FCSB

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu (28 de ani) a fost anunţat de Gigi Becali că nu mai are viitor la FCSB, dar Mircea Rednic (61 de ani), care l-a dorit în trecut la UTA, a fost tranşant de această dată când a venit vorba despre o posibilă venire a jucătorului la echipa sa.

FCSB a pierdut în mod clar duelul cu Oţelul de pe Arena Naţională (0-2), iar Dorin Rotariu a fost unul dintre jucătorii criticaţi vehement de Gigi Becali.

Adus în luna octombrie liber de contract, lui Rotariu i s-a arătat numai după două luni uşa la vicecampioana României, el fiind anunţat de patron că este liber să plece.

Iar una dintre variantele la care ar fi putut să ajungă era UTA Arad, echipă care îl dorea foarte mult în momentul în care jucătorul semnase cu FCSB.

Mircea Rednic, profund dezamăgit de Dorin Rotariu: ”Putea să aibă cel mai mare contract de la Arad”

Dorin Rotariu s-ar fi reîntâlnit la UTA cu Mircea Rednic, antrenorul care l-a ajutat cel mai mult în cariera de fotbalist, dar, de această dată, ”Puriul” a anunţat clar şi limpede că nu îl mai vrea pe jucător la echipa sa.

Motivul invocat de Rednic este acela că, în toamnă, Dorin Rotariu a refuzat să vină la UTA şi a preferat să meargă după banii pe care îi oferea FCSB-ul.

”Nu mă mai interesează, pentru că din punctul meu de vedere n-a fost corect. Tu îmi spui că dacă ei rămân în ţară doar la UTA vin, apoi te schimbi că ţi-a dat cu 5.000…şi noi i-am dat un contract foarte bun.

Putea să aibă cel mai mare contract de la Arad. Îi dădeam cu performanţe cu ăstea putea să ajungă la 15.000. Plus de astea avea un antrenor care-l cunoaşte, care l-a dorit, el a venit la mine de la Brugge unde nu juca, era în liga a 2-a.

Apoi a plecat pe o groază de bani în Kazahstan, plus că aici nu era presiunea care e la Steaua (n.r. FCSB). Antrenor care ştie să lucreze cu jucătorii. Avea nevoie ţinând cond că nu a jucat ultima perioadă de încredere.

Nu că e uşa închisă, dar din moment ce eu am pe Rareş, pe Stanciu, am jucători în benzi. El doar acolo poate să joace, nu poate să joace nici al 2-lea vârf, nici vârf.

Doar aici unde intră bine cu piciorul stâng. Deci, nu cu răutate, e ca şi copilul meu, dar m-a dezamăgit. Tu ai vrut bani, ştiai ce te aşteaptă acolo. Când te duci la Steaua (n.r. FCSB) e presiune mare din partea suporterilor, din partea antrenorului patron.

E greu, dacă nu, Dorin nu e o mare personalitate, un tip dur. A trăit foarte mult lângă părinţi, a stat mult cu ei, a apărut şi unchiul, se implică şi unchiul mai mult decât ar trebui”, a declarat, dezamăgit, Rednic, potrivit Fanatik.

În vârstă de 28 de ani, Dorin Rotariu a jucat doar şase meciuri la FCSB şi rămâne de văzut dacă mai bifează vreunul.

Afla mai multe despre: fcsbdorin rotariuuta aradmircea rednicgigi becali 

viewscnt
Articole similare