Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albion Rrahmani şi-a stabilit obiectivul personal la Rapid. Câte goluri vrea să marcheze în acest sezon: ”Sunt atacant”

Albion Rrahmani şi-a stabilit obiectivul personal la Rapid. Câte goluri vrea să marcheze în acest sezon: ”Sunt atacant”

Rapid

Comentarii

Atacantul celor de la Rapid, Albion Rrahmani (23 de ani), a tras concluziile după victoria la care a contribuit din plin contra celor de la FC Hermannstadt.

Rapid Bucureşti a învins-o, pe teren propriu, pe FC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Ermal Krasniqi (54) şi Albion Rrahmani (66), din pasa decisivă a jucătorului care a deschis scorul.

Atacantul Rapidului vrea să ajungă sus în clasamentul golgheterilor: ”Este cel mai frumos sentiment”

La finalul meciului, Albion Rrahmani a reacţionat, fiind bucuros după o nouă victorie reuşită de Rapid, a cincea la rând în 2024.

Atacantul kosovar a ajuns la nouă goluri stagionale şi a precizat care este obiectivul său personal în ceea ce priveşte clasamentul golgheterilor.

”Este cel mai frumos sentiment, să fii omul meciului. Echipa a jucat bine, am controlat meciul, acum trebuie să mergem înainte! Vreau să înscriu mai mult de 20 de goluri, sunt atacant, ăsta este obiectivul, trebuie să fac asta. Sunt fericit că am revenit cu gol, sper să o ţin tot aşa.

În a doua repriză am jucat mai rapid, am avut mai multe şanse. Ne-a prins bine pauza, am marcat de două ori. Suntem într-o formă foarte bună. Când câştigi aşa toate meciurile este mai uşor să controlezi partidele”, a declarat Rrahmani, după meci.

În momentul de faţă, Albion Rrahmani este cotat la 1,4 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

În urma acestui rezultat, Rapid ajunge la 48 de puncte şi este pe locul secund în campionat, în timp ce Hermannstadt este pe 7, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanisuperliga 

viewscnt
Articole similare