Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Manchester United! Un important internaţional englez, prezent la Mondial, poate pleca gratis de la echipa de club. Gigantul la care poate ajunge

Alertă la Manchester United! Un important internaţional englez, prezent la Mondial, poate pleca gratis de la echipa de club. Gigantul la care poate ajunge

Manchester United

Comentarii

Unul dintre cei mai buni internaţionali englezi de la Campionatul Mondial din Qatar este legitimat la Manchester United. Dar nu pentru mult timp, deoarece se află intră în curând în ultimele şase luni de contract şi poate pleca gratis de la formaţia din Premier League.

Anglia a ajuns până în sferturile de finală ale Mondialului qatarez. Naţionala ”Three Lions” a fost eliminată de campioana mondială en-titre, Franţa.

Din lotul pregătit de Gareth Southgate a făcut parte şi Marcus Rashford. Acesta a fost printre jucătorii care au ieşit cel mai mult în evidenţă la turneul final.

A fost golgheterul Angliei, cu trei goluri, în condiţiile în care a fost titular o singură dată, în victoria cu Ţara Galilor (3-0).

Acum însă, odată cu întoarcerea la echipa de club, situaţia sa a devenit incertă.

Alertă la Manchester United! Un important internaţional englez, prezent la Mondial, poate pleca gratis de la echipă. Gigantul la care poate ajunge

Marcus Rashford are contract cu Manchester United până în vara anului viitor, astfel că din ianuarie va intra în ultimele şase luni de contract.

Jucătorul nu duce lipsă de oferte, iar gruparea de pe Old Trafford l-ar putea pierde gratis. Clubul despre care se speculează că îl doreşte intens este PSG, unde acesta ar putea deveni coleg cu Mbappe, Messi şi Neymar.

Chestionat cu privire la situaţia îngrijorătoare a elevului său, managerul Erik ten Hag a avut un mesaj clar. Să ia o decizie în cel mai scurt timp în legătură cu viitorul său.

”Trebuie să ia o decizie, noi putem doar să-i arătăm că Manchester United este cel mai bun club la care poate fi”, a declarat antrenorul olandez.

Rămâne de văzut dacă Rashford va dori să îşi extindă angajamentul cu clubul la care a crescut sau va alege o nouă provocare, în afara Marii Britanii.

În momentul de faţă, fotbalistul de 25 de ani este cotat la 55 de milioane de euro şi joacă la prima echipă a lui Manchester United din 2016.

Afla mai multe despre: manchester unitedrashford 

viewscnt
Articole similare