Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Manchester United, plan de salvare pentru Balonul de Aur "rătăcit" în Arabia Saudită

ALERTĂ | Manchester United, plan de salvare pentru Balonul de Aur "rătăcit" în Arabia Saudită

Manchester United

Comentarii

Manchester United s-a interesat de un posibil împrumut al francezului Karim Benzema, de la clubul său din Arabia Saudită, Al-Ittihad.

"Diavolii roşii" sunt pe urmele lui Karim Benzema. Fotbalistul celor de la Al-Ittihad, formaţie din prima ligă a Arabiei Saudită se află într-o situaţie dificilă la echipa pentru care a semnat în vara anului 2023.

Câştigător al Balonului de Aur pe vremea când juca la Real Madrid, Benzema a avut parte de o perioadă plină de probleme în Arabia Saudită.

Accidentările, neînţelegerile cu antrenorii şi opiniile controversate au contribuit la sezonul dezamăgitor avut de superstarul francez, la Al-Ittihad. Gruparea din Djedda este pe locul şapte în clasamentul Arabiei Saudite, o contraperformanţă pentru echipa care a câştigat titlul din Arabia Saudită, în stagiunea precedentă.

Planul celor de la Manchester United

Manchester United vrea să-l aducă pe Karim Benzema pe Old Trafford. Problemele din ofensiva "diavolilor roşii" din acest sezon îl forţează pe tehnicianul olandez Erik Ten Hag să apeleze la o variantă de pe piaţa transferurilor, în această iarnă.

Golgheterul grupării de pe Old Trafford este chiar unul dintre mijlocaşii defensivi ai echipei, Scott McTominay, cu cinci reuşite, urmat de Bruno Fernandes, cu trei goluri înscrise în acest sezon de Premier League.

Astfel, varianta unui împrumut pentru următoarele şase luni ale câştigătorului Balonului de Aur în 2022 este aproape de concretizare, anunţă Fichajes.net

Atacantul în vârstă de 36 de ani a îmbrăcat tricoul celor de la Al-Ittihad în 20 de partide în acest sezon, în toate competiţiile. A înscris de 12 ori şi a furnizat cinci pase decisive.

 

Afla mai multe despre: manchester unitedkarim benzemaarabia sauditaal ittihadreal madridbalon de aurbalonul de aur 

viewscnt
Articole similare