Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Plângere la poliţia din Malta pe numele lui Devis Mangia. Unde se află acum antrenorul italian. Maltezii au aflat şi despre cazul Răzvan Popa şi au reacţionat

ALERTĂ | Plângere la poliţia din Malta pe numele lui Devis Mangia. Unde se află acum antrenorul italian. Maltezii au aflat şi despre cazul Răzvan Popa şi au reacţionat
Comentarii

Pe numele lui Devis Mangia a fost depusă o plângere la poliţia din Malta, după ce doi jucători din naţionala malteză l-au acuzat de hărţuire sexuală.

Federaţia de Fotbal din Malta a trimis luni dimineaţă o plângere la poliţie, pe numele lui Devis Mangia, pentru hărţuire sexuală.

Antrenorul în vârstă de 48 de ani a fost acuzat de doi jucători din naţionala Maltei de hărţuire sexuală.

Plângere la poliţie pe numele lui Devis Mangia

În urmă cu aproape o săptămână, Federaţia de Fotbal din Malta a anunţat că l-a suspendat din funcţia de selecţioner pe Devis Mangia, însă n-a oferit prea multe detalii.

În schimb, presa din Malta a scris că suspendarea lui Mangia a venit după ce un jucător s-a plânsă că antrenorul italian l-a hărţuit sexual. Ulterior, a apărut un al doilea jucător din naţionala Maltei care s-a plâns de acelaşi lucru.

Oficialii Federaţiei de Fotbal din Malta au deschis o anchetă şi, în urma cercetărilor, au trimis luni dimineaţă o plângere la poliţie.

Informaţia că Devis Mangia l-a hărţuit sexual şi pe Răzvan Popa, pe când amândoi erau la Universitatea Craiova, a ajuns şi la urechile celor din federaţia malteză.

Aceştia au subliniat că monitorizează atent toată această situaţia şi au cerut un punct de vedere de la FIFA şi UEFA:

”Deşi la momentul redactării acestui comunicat acest caz se învârte în jurul acuzaţiilor, gravitatea afirmaţiilor face imperativ ca Federaţia să solicite îndrumări atât de la FIFA, cât şi de la UEFA, folosind aceeşi abordare utiizată în cazurile legate de probleme de integritate în fotbalul internaţional”, se arată în comunicatul Federaţiei Malteze de Fotbal.

De reţinut că Devis Mangia a plecat din Malta în Italia imediat după ce a fost suspendat din funcţie.

Devis Mangia, acuzat de hărţuire sexuală şi în România

Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, a povestit cu lacrimi în ochi, la GSP Live, că fiul său a trăit un adevărat coşmar din cauza lui Devis Mangia.

Alexandra Popa susţine că antrenorul italia i-a făcut avansuri şi propuneri indecente, şi s-a masturbat în faţa sa:

”A început să-mi povestească direct anumite lucruri. Mi-a spus: ”ştii întâlnirile alea de îmi spuneai tu?” Hai să-ţi spun eu de ce nu mă mai duceam la întâlniri.

Şi mi-a spus că a avut un şoc la o întâlnire, în momentul în care acest antrenor, acest individ, a început cu avansuri, cu propunere indecente, toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în faţa lui”, a spus Alexandra Popa la GSP Live.

Afla mai multe despre: razvan popa 

viewscnt
Articole similare