Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Maxim, transfer de răsunet pe final de carieră. Românul, dorit insistent în Vest. Este văzut înlocuitorul ideal pentru un fost jucător de la Barcelona

Alex Maxim, transfer de răsunet pe final de carieră. Românul, dorit insistent în Vest. Este văzut înlocuitorul ideal pentru un fost jucător de la Barcelona

Stranieri

Comentarii

Alex Maxim (32 de ani) pote prinde un transfer total surprinzător. Internaţionalul român este dorit în Serie A.

Alex Maxim, transfer de răsunet pe final de carieră. Românul, pe lista lui Udinese. Este văzut înlocuitorul ideal pentru un fost jucător de la Barcelona

Alex Maxim face legea în Turcia de când a ajuns la Gaziantep, în ianuarie 2020.

Mijlocaşul a impresionat prin evoluţiile sale şi, deşi a trecut de vârsta de 30 de ani, implicit vârful carierei, poate prinde un transfer de răsunet în prima ligă din Italia.

Maxim este pe lista celor de la Udinese, care caută un înlocuitor pentru vedeta Gerard Deulofeu, care s-a accidentat grav şi vara a doua parte a sezonului, conform Messaggero Veneto.

Spaniolul a suferit o accidentare în meciul cu Sampdoria, din campionat, scor 1-0, şi va trebui să se opereze la genunchiul drept. Clubul friulan a comunicat că Deulofeu va fi supus unei operaţii de întărire a capsulei genunchiului, ce va avea loc la clinica Villa Stuart din Roma.

Astfel, Alex Maxim a fost adus în discuţia printre posibilii înlocuitori ai fostului jucător de la Barcelona. Udinese este tentată să îl aleagă pe mijlocaşul român, care a demonstrat că are calitatea de a juca la un nivel înalt în fotbalul din Vest. 

Printre ţintele grupării din Udine este şi Josip Brekalo, jucătorul celor de la Wolfsburg, dar acesta se află în negocieri avansate cu Fiorentina.

În 18 partide jucate în acest sezon din campionatul turc, Maxim a reuşit patru goluri şi cinci pase decisive.

Contractul lui Maxim cu Gaziantep expiră în vara anului 2024.

În clasamentul din Serie A, Udinese ocupă locul şapte, cu 28 de puncte acumulate în 19 partide.

Mesajul lui Gerard Deulofeu după accidentare

”Pentru mine nu este o tragedie. Este o nouă oportunitate. Este a treia oară când, din păcate, trebuie să fiu operat, dar de fiecare dată am reuşit să văd şi să simt cât de mult m-a ajutat să cresc atât profesional, cât şi personal.

Din acest motiv, voi face faţă în cel mai bun mod acestei perioade grele, sunt bucuros că am şi oameni aproape care imi dau viaţă şi mă fac să mă simt bine.

Toate acestea mă vor face să depăşesc acest moment şi voi folosi această perioadă ca pe o nouă oportunitate. Vă mulţumesc tuturor pentru fiecare mesaj de susţinere, vă simt foarte aproape”, a scris Gerard Deulofeu pe reţele sociale.

Afla mai multe despre: alex maximudineseserie a 

viewscnt
Articole similare