Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Mitriţă, dorit insistent înapoi în Liga 1! Echipa care a anunţat că este interesată să îl transfere: ”Normal că este o soluţie”

Alexandru Mitriţă, dorit insistent înapoi în Liga 1! Echipa care a anunţat că este interesată să îl transfere: ”Normal că este o soluţie”

Fotbal intern

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că ar fi interesat să îl readucă pe Alex Mitriţă la Craiova.

În februarie 2019, Mihai Rotaru dădea o reală lovitură prin transferul lui Alex Mitriţă în SUA, la New York City FC, în schimbul sumei de opt milioane de euro.

Fotbalistul crescut de Viitorul petrecuse doar un an şi jumătate în Bănie înaintea de a îşi lua din nou zborul, de această dată în America.

Transferul său în MLS a părut să dea roade la început, iar internaţionalul român a oferit câteva prestaţii de senzaţie pentru NYCFC.

Însă, în final, inconsecvenţa sa i-a fost fatală, iar clubul american a preferat să nu îl păstreze la club, împrumutându-l la Al Ahli, iar apoi la PAOK.

În prezent, Alex Mitriţă încă evoluează în Grecia, dar viitorul său este mai mult decât incert. Cei de la New York nu îl doresc, PAOK nu îl doreşte, dar o formaţie din Liga 1 este foarte interesată.

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut, în cadrul unei conferinţe de presă, că ar fi foarte interesat să îl readucă pe Mitriţă în Bănie, în cazul în care va avea oportunitatea.

Alexandru Mitriţă, dorit insistent înapoi în Liga 1

Contractul internaţionalului român cu New York City FC expiră în această vară, astfel că oltenii pot încerca să îl aducă la club pe gratis, deşi este greu de crezut că se pot ridica la pretenţiile sale salariale.

La formaţia din MLS, românul încasa aproximativ un milion de euro pe sezon.

Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluţie Mitriţă. E un jucător de naţională, pe care îl cunoaştem.

Eu l-am antrenat şi în Arabia Saudită. Cu siguranţă mi-aş dori să am un asemenea jucător.

Acum nu ştiu dacă va fi posibil. Şi el a ajuns la un nivel şi probabil îşi doreşte să rămână unde este, şi financiar, şi din punctul de vedere al competiţiei.

Dar vă spun «Da» cu tărie, e un jucător care ne-ar putea ajuta”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: alexandru mitriţă 

viewscnt
Articole similare