Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător portughez, convins că ştie când plănuieşte Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Mai încearcă” | EXCLUSIV

Un fost jucător portughez, convins că ştie când plănuieşte Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Mai încearcă” | EXCLUSIV

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Geraldo Alves, portughezul trecut pe la FCSB, Petrolul şi Astra, este convins că Ronaldo nu se va retrage încă din activitate.

Deşi are deja 37 de ani, Cristiano Ronaldo încă evoluează la cel mai înalt nivel, atât cu echipa de club, cât şi cu naţionala.

În pauza internaţională, starul lusitan a condus-o pe Portugalia către Campionatul Mondial, în urma victoriilor cu Turcia şi Macedonia de Nord.

Se zvonea că acesta ar putea fi ultimul turneu final alături de echipa naţională pentru unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile, având în vedere că va avea 39 de ani până la Euro 2024.

Însă, Geraldo Alves este convis că fotbalistul cu cinci Baloane de Aur în palmares nu este pregătit să îşi încheie cariera încă.

Fostul fundaş central a afirmat că Ronaldo nu va dori să se retragă înaintea rivalului Messi şi că oricum nu îl vede încheiându-şi cariera înaintea Campionatului European din 2024.

Aşadar, turneul final din Qatar va fi, cel mai probabil, ultimul Campionat Mondial al lui Cristiano, dar nu şi ultimul turneu final.

Un fost jucător portughez, convins că ştie când plănuieşte Cristiano Ronaldo să se retragă

Când am văzut că putem să picăm cu Italia, am tremurat un pic, era un joc de mare anvergură. De 20 de ani mergem mereu la campionate finale, la Euro şi la Mondial.

Nu mă aşteptam să fim pe loc de baraj. (n.r. despre atmosfera la meciul cu Turcia) Am revenit la stadionul plin, fanii fără nicio grijă, fără mască.

M-am bucurat, a fost prima oară când am fost cu fetiţa la fotbal. Acum are o vârstă unde poate s-a bucurat enorm.

Cu Macedonia, nu. Cu Turcia, da. Am fost la meci, am văzut meciul, au avut oportunităţi să ne egaleze.

(n.r. Cristiano Ronaldo) Când o să bată toate recordurile (n.r. o să se retragă) şi cred că se va retrage când Messi o să se retarga. Messi o să se retragă înaintea lui.

El vrea Campionatul (n.r. Mondial) şi nu cred că se va retrage după Campionatul ăsta. Mai încearcă la Euro şi o să vedem după”, a declarat Geraldo Alves, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare