Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Yuriy Vernydub, antrenorul ucrainean al lui Sheriff, ”a spus că se duce să-şi ia familia şi că vine în trei zile” din Ucraina. Ce s-a întâmplat cu el

Yuriy Vernydub, antrenorul ucrainean al lui Sheriff, ”a spus că se duce să-şi ia familia şi că vine în trei zile” din Ucraina. Ce s-a întâmplat cu elgalerie foto
Comentarii

Yuriy Vernydub, antrenorul ucrainean al lui Sheriff Tiraspol, a revenit în Ucraina la finalul lui februarie, pentru a îşi lua familia din ţara natală.

Yuriy Vernydub nu este cel mai cunoscut nume în fotbalul european, însă reputaţia sa a crescut imens în urma parcursului de senzaţie al lui Sheriff Tiraspol în cupele europene în acest sezon.

Formaţia din Transnistria a învins-o pe Real pe Bernabeu şi s-a clasat pe pozţia a treia în grupa din care mai făceau parte Inter şi Şahtior.

Echipa a ”picat” în Europa League, în niciun caz o tragedie pentru un club de o astfel de statură, dar a fost eliminată dramatic de Braga, la penalty-uri, în prima rundă eliminatorie.

În urma înfrângerii dureroase, antrenorul Vernydub a fost nevoit să revină în Ucraina, unde izbucnise războiul, pentru a îşi ”recupera” familia.

Tehnicianul lui Sheriff le-a zis jucătorilor săi că va fi absent trei zile, însă nu s-a mai întors de mai bine de o lună, după ce s-a alăturat forţelor armate ale Ucrainei, a dezvăluit Boban Nikolov.

Ce s-a întâmplat cu Yuriy Vernydub

Antrenorul nostru s-a dus la război, el este ucrainean. Şi secunzii lui sunt acolo, eu sunt plecat de vreo 12 zile (n.r.  din Republica Moldova).

L-am sunat şi mi-a spus că nu s-a întors încă. Nu ştiu ce se întâmplă. Nu mi-e frică să mă întorc (n.r.  în Republica Moldova), mă duc să termin treaba.

Mai este o lună şi se termină campionatul, apoi îmi inchei contractul cu Sheriff. Si la Odessa a fost o bombă, aproape de noi, dar eu zic <<Doamne Fereşte>> să se întâmple ceva.

În momentul de faţă suntem liniştiţi, cred că vom primi un semnal de alarmă dacă se întâmplă ceva.  N-am mai vorbit (n.r. cu antrenorul), cred că vorbeşte secundul cu el din când în când.

Sper să se întoarcă cât mai repede. După meciul cu Braga (n.r.  de pe 24 februarie) a spus că se duce să-şi ia familia şi că vine în 3 zile.

După aceea am văzut poza cu el în război şi chiar eram uimit. Îl respect pentru decizie şi îl apreciez pentru ce a făcut.

Sunt şi ei patrioţi, ca noi. Antrenorul e foarte luptător şi se bazează pe acest spirit.”, a spus Boban Nikolov, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: yuriy vernydub 

viewscnt
Articole similare