Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră de la Dinamo! ”Câinii” economisesc 4.000 de euro pe lună în urma ultimei despărţiri: ”A întrerupt contractul”

Plecare de ultimă oră de la Dinamo! ”Câinii” economisesc 4.000 de euro pe lună în urma ultimei despărţiri: ”A întrerupt contractul”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Joi, Dusan Uhrin a anunţat oficial plecarea unui al jucător de la Dinamo.

Având în vedere că a folosit 53 de jucători în acest sezon, un record negativ în Europa, Dinamo încă are nevoie să îşi pună lotul la punct.

Cei trei antrenori principali care au fost prezenţi la club înaintea lui Dusan Uhrin au încercat să îşi formeze echipa după bunul plac, atât prin promovări de la echipa secundă, dar mai ales prin transferuri.

Dacă Dario Bonetti nu a prins destul timp să facă mutările dorite, Mircea Rednic şi Flavius Stoican au avut şansa de a finaliza o multitudine de transferuri, care este neclar încă dacă au ajutat-o pe Dinamo sau au dăunat echipei.

Revenit în Ştefan cel Mare la nici nu an după ce a salvat echipa de la retrogradare, Dusan Uhrin nu beneficiază de o perioadă de transferuri în care să îşi îmbunătăţească echipa.

Tot ce poate tehnicianul ceh este să analizeze lotul şi jucătorii şi să se decidă pe cine se poate baza pentru barajul de promovare / retrogradare.

Plecare de ultimă oră de la Dinamo

Iar prima plecare din mandatul lui Dusan Uhrin a venit rapid, a anunţat chiar tehnicianul ceh. Nikolaos Kainourgios, fundaşul stânga al lui Dinamo, a plecat oficial din Ştefan cel Mare.

Kainourgios a plecat. Din ce ştiu, luni a întrerupt contractul”, a declarat Dusan Uhrin.

Nikolaos Kainourgios a fost adus în Ştefan cel Mare pentru a evolua pe postul de fundaş stânga, însă a făcut acest lucru doar în ultimele trei partide în care a îmbrăcat tricoul roş-alb.

Grecul a evoluat ca mijlocaş central în primele sale patru partide, însă niciunul dintre aceste posturi nu era cel de bază al lui Kainourgios, care era obişnuit să joace mijlcoaş stânga.

În orice caz, jucătorul grec nu a mai jucat pentru Dinamo din ultima partidă din 2021, iar acum a părăsit oficial echipa, după doar şapte apariţii.

Kainourgios avea un salariu lunar de 4.000 de euro la Dinamo.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare