You are here:

Alibec, iritat după Farul - Dinamo 1-1: ”Am avut trei penalty-uri clare, neacordate. Dinamo nu a existat pe teren”

Alibec, iritat după Farul - Dinamo 1-1: ”Am avut trei penalty-uri clare, neacordate. Dinamo nu a existat pe teren”

Superliga

Comentarii

Atacantul celor de la Farul Constanţa, Denis Alibec (33 de ani), a tras concluziile după remiza cu Dinamo, din campionatul României.

Farul Constanţa şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă a etapa cu numărul 12 din Superliga României.

Golurile au fost marcate de Grigoryan (71), pentru Farul, şi Cîrjan (4), pentru bucureşteni.

Alibec, plin de venin: ”Orice tragere în careu e penalty. Nu ştiu ce trebuie să mai fac”

La finalul meciului, Denis Alibec a fost extrem de nervos cu privire la faptul că nu a primit nici măcar un penalty la situaţiile de gol în care s-a aflat.

De asemenea, atacantul Farului a precizat că Dinamo nu a făcut un meci foarte mare şi că echipa constănţeană merita să câştige.

”Am avut un singur şut pe poartă, trei penalty-uri clare, neacordate. Înaite de EURO, am fost la UEFA, am făcut şedinţa şi orice tragere în careu e penalty. Eu aşa ştiu. Arbitrul mi-a zis că doar m-a ţinut un pic şi mi-a dat drumul. Dar dacă am prim-planul şi plec spre poartă, eu ştiu că e fault.

Nu vreau să comenteze acum. Sunt foarte nervos acum. Am avut şi eu şansa de a marca. Trebuia să marchez. Dar puneţi-vă şi voi în locul nostru, e foarte frustrant să ai atâtea ocazii, faze şi să nu poţi să te duci să finalizezi pentru că te trage adversarul. Nu ştiu ce trebuie să fac ca să fie penalty.

Meciul de la Buzău a fost o înfrângere foarte grea pentru noi. Acum, acasă, nu am reuşit să câştigăm chiar dacă Dinamo nu a existat pe teren. Trebuie să ne revenim şi să facem jocul. Trebuie să mă calmez, să fiu concentrat şi să încerc cât mai bine”, a declarat Alibec, după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 4, cu 18 puncte, în timp ce Farul este pe 12, cu 13 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: denis alibecfaruldinamo 

viewscnt
Articole similare