You are here:

Rednic, ”săgeţi” chiar şi după victoria cu Petrolul: ”Lumea nu prea are răbdare la Arad. Obiectivul e play-off-ul”

Rednic, ”săgeţi” chiar şi după victoria cu Petrolul: ”Lumea nu prea are răbdare la Arad. Obiectivul e play-off-ul”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (62 de ani), a tras concluziile după victoria arădenilor contra Petrolului.

UTA Arad a câştigat, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, scor 3-1, în etapa a 12-a din Superliga României.

Rednic continuă disputa: ”V-am spus că vom juca din ce în ce mai bine. A fost într-un moment delicat, când galeria nu a venit”

La finalul meciului, Mircea Rednic a precizat că obiectivul formaţiei sale este intrarea în play-off. Rednic speră că galeria va reveni lângă echipă.

”V-am spus că echipa va juca din ce în ce mai bine, după pauza asta, mai ales. Problema la Arad e că lumea nu prea are răbdare. Eu am încredere în jucătorii care au venit aici. Toţi au venit cu acordul meu, chiar dacă nu au fost propuşi de mine.

I-am urmărit şi am spus că sunt jucători buni care pot aduce un plus. Astăzi a fost o victorie muncită, au dat dovadă de caracter, şi-au dorit această victorie. Asta s-a întâmplat într-un moment delicat, când galeria nu a venit la meci. Dar o să vină la meciurile următoare.

Trebuie să avem o continuitate în joc, în rezultate. Când ai rezultate toată lumea e fericită. În cele două jocuri din ultimele zile chiar am arătat ca o echipă. (n.r. redevine UTA o candidată la un loc de play-off) Păi ăsta este obiectivul!”, a declarat Rednic, după meci.

În urma acestui rezultat, UTA Arad este pe locul 7, cu 15 puncte, în timp ce Petrolul are 18 puncte şi se află pe poziţia a patra.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare