Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am avut o discuţie mai bărbătească”. Marius Croitoru, lecţii pentru jucătorii săi: ”Fotbalul e o junglă, cine e mai puternic rezistă”

”Am avut o discuţie mai bărbătească”. Marius Croitoru, lecţii pentru jucătorii săi: ”Fotbalul e o junglă, cine e mai puternic rezistă”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a tras concluziile după meciul făcut de FC U Craiova la Voluntari, încheiat cu un eşec al oltenilor.

FC U Craiova a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a 11-a din Superligă.

A fost o partidă în care oaspeţii au dominat, au avut ocaziile mai clare, dar gazdele s-au ales cu punctele, ratând chiar şi un penalty, prin Florea, în minutul 77.

Marius Croitoru, lecţii pentru jucătorii săi: ”Fotbalul e o junglă”

La finalul meciului, Marius Croitoru şi-a băgat jucătorii în şedinţă şi le-a explicat ce trebuie aceştia să facă pentru marea performanţă.

FC U Craiova se clasează pe locul şapte, cu 14 puncte.

”Punctele sunt la ei. Mi-e greu să fac o descriere a unui meci în care ai cinci ocazii mari şi iei bătaie 0-1. Puterea antrenorului e undeva până în 16 metri, după care nu mai ţine de niciun antrenor din lumea asta.

Chiar dacă noi la antrenament facem nişte faze, mi-e greu să cred că poţi să ratezi singur cu portarul. Dar se mai întâmplă. Asta este, mergem mai departe.

E dureros, simţi o durere ca antrenor când eşti neputincios. Stai şi te întrebi în afară de gol ce ţi-a lipsit şi ce poţi să lucrezi, să faci un jucător să dea gol. O ai sau nu o ai, o dai sau nu o dai.

La jucători rămâne cel mai greu moment. Asta e cea mai mare problemă a unui antrenor: golul. Golul vine în urma unor execuţii care nu ţin de niciun antrenor. 

Am avut o discuţie cu ei, mai bărbătească. Performanţa se construieşte şi lor nu trebuie să le fie teamă să-şi construiască performanţa. Performanţa întâmplătoare se poate cu grătare, cu 5 contra 2, merge jumătate de an. 

Ca să faci performanţă trebuie să munceşti, să fii dur cu tine. Trebuie să ai unitate. Trebuie să înţeleagă că fotbalul e o junglă, cine e mai puternic rezistă.

Asta mă deranjează, le e teamă să realizeze lucruri mari. Jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să facă mai mult.

Sunt ferm convins că această echipă îşi poate propune şi alt obiectiv, dar obiectivul actual este calificarea în play-off. Am fost de două ori în preajma locului patru şi ne-am speriat de a face lucruri mari, a declarat Marius Croitoru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius croitorufc u craiova 

viewscnt
Articole similare