Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am făcut un joc mizerabil, coroborat şi cu fluieraşu'”. Arbitrul de la Sepsi - FC Argeş 4-0, făcut praf: ”A fost total depăşit”

”Am făcut un joc mizerabil, coroborat şi cu fluieraşu'”. Arbitrul de la Sepsi - FC Argeş 4-0, făcut praf: ”A fost total depăşit”

FC Argeș

Comentarii

Sepsi a învins-o pe FC Argeş, scor 4-0, într-un meci din etapa a doua din Superligă. După o primă repriză fără goluri, în partea secundă piteştenii au fost nevoiţi să scoată de patru ori mingea din plasa porţii lui Greab, iar formaţia lui Prepeliţă a atacat dur arbitrajul.

Partida Sepsi - FC Argeş nu a beneficiat de sistemul VAR, iar la finalul jocului, atât antrenorul Andrei Prepeliţă, cât şi jucătorii au criticat dur arbitrajul lui Viorel Flueran.

Golurile au fost marcate de Matei '49 (penalty), Mitrea '60, Ştefănescu '63 şi Golofca '80.

Marius Constantin este conştient că echipa argeşeană nu s-a ridicat la nivelul adversarilor, dar a dat vina şi pe maniera în care arbitrul a condus meciul.

Principala fază reclamată de fundaşul lui FC Argeş este penalty-ul din care Sepsi a deschis scorul, prin Cosmin Matei.

Arbitrul de la Sepsi - FC Argeş 4-0, făcut praf: ”A fost total depăşit”

”Am făcut un prim sfert de oră din repriza a doua aş putea să spun mizerabil şi coroborat, din punctul meu de vedere, cu fluieraşu'.

Dacă acolo poate să se dea penalty sau la Tofan, umăr la umăr fault de lângă careu şi cartonaş galben, mi se pare incredibil. 

A fost total depăşit (n.r. arbitrul Viorel Flueran) în a doua repriză. De altfel, l-am şi văzut când a ieşit că a vorbit mai mult cu cei de aici decât cu... dar asta e. 

Ce e drept e că nu putem să ne ascundem după asta. Am pierdut 4-0. 

Acest duş rece pe o caldură infernală vine.. trebuie să luăm lucrurile ca atare. Atât am putut azi”, a declarat Constantin, după meci.

Afla mai multe despre: marius constantinfc arges 

viewscnt
Articole similare