Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am peste 50 de mesaje că era penalty”. Petrolul, acuzaţii dure la adresa arbitrajului: ”FCSB a câştigat aseară şi CFR astăzi”

”Am peste 50 de mesaje că era penalty”. Petrolul, acuzaţii dure la adresa arbitrajului: ”FCSB a câştigat aseară şi CFR astăzi”

Petrolul

Comentarii

Căpitanul formaţiei Petrolul Ploieşti, Valentin Ţicu, a tras concluzii dure după eşecul suferit în Gruia, în faţa celor de la CFR Cluj.

Petrolul Ploieşti a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii României.

Clujenii au deschis scorul în minutul 12, când Tachtsidis a executat o lovitură liberă, mingea a fost respinsă din careu şi a ajuns la Avonou, care a şutat  de la 16 metri şi a înscris.

Petrolul a cerut penalty în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic.

Oaspeţii au mai cerut un penalty în minutul 48, la un contact între clujeanul Ajeti şi ploieşteanul Gomes, în careul gazdelor, dar centralul nu a văzut nici de această dată nimic neregulamentar.

Antrenorul gazdelor, Andrea Mandorlini, a fost trimis în tribună în minutul 58, iar CFR a mai avut o bară în minutul 64, la un şut al lui Deac.

Petrolul nu a mai reuşit să pună în pericol poarta lui Sava decât în minutul 90, când goalkeeperul gazdelor a scos la ocazia lui Papp.

Ţicu, reacţie dură după CFR Cluj - Petrolul 1-0

La finalul meciului, căpitanul Petrolului, Valentin Ţicu, a acuzat dur maniera de arbitraj a centralului Istvan Kocacs, care a refuzat să acorde două penalty-uri ploieştenilor.

”Am avut un penalty clar, nu înţeleg ce se întâmplă, avem VAR. Mă rog, nu avem VAR, avem doar nişte reluări, pentru că daca era VAR era penalty.

Am peste 50 de mesaje pe telefon în care mi s-a spus că era penalty.

Poate asta este diferenţa dintr-o echipă mai mare şi una mai mică, FCSB a câştigat aseară, poate trebuia să câştige şi CFR astăzi.

Din punctul meu de vedere nu ai cum să nu dai un asemenea penalty”, a declarat Valentin Ţicu, după meci.

În urma acestui rezultat, Petrolul are 13 puncte şi ocupă poziţia a cincea în clasamentul Superligii.

Afla mai multe despre: petrolulvalentin ticuistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare