Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am văzut pe chipul Badosei că i-a intrat în cap". CTP avertizează după calificarea Simonei Halep în sferturi la Wimbledon: "Încă n-a fost pusă la încercare" | EXCLUSIV

"Am văzut pe chipul Badosei că i-a intrat în cap". CTP avertizează după calificarea Simonei Halep în sferturi la Wimbledon: "Încă n-a fost pusă la încercare" | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Wimbledon.

Cristian Tudor Popescu, despre Simona Halep

Simona Halep, locul 18 mondial şi favorită 16, a obţinut o victorie fără drept de apel în faţa numărului 4 mondial, spaniola Paula Badosa. Simona s-a impus în primul set, scor 6-1, după doar 26 de minute. Românca a câştigat şi setul doi cu 6-2, iar meciul s-a încheiat după 59 de minute. 

La final, CTP a tras câteva concluzii despre jocul solid arătat de jucătoarea din Constanţa. 

"A fost un meci câştigat psihic de la început. De pe poziţia ei, spanioloaica, având un anumit complex faţă de Simona, pe care l-a afişat înainte de meci, a început pe cai mari, dând tare la linii, sperând s-o încalece de la început. De la Simona au venit răspunsuri excelente, fără pas înapoi, cu o deplasare excelentă. Simona a rămas avansată pe linia de fund. La 1-1 şi avantaj Simona am văzut pe chipul Badosei că Simona i-a intrat în cap, că i-a crispat braţul şi a forţat-o să facă un număr mare de greşeli. Asta în setul unu. 

În setul doi... Ce s-a apucat să facă Badosa. A domolit jocul, a încercat să ţină mingea în teren, n-a riscat mult să vadă ce face Simona. Şi Simona, ce m-a bucurat cel mai mult, nu a intrat într-un joc de uzură. Când Badosa a amortizat jocul, Simona a început s-o forţeze pe Badosa să lovească din alergare, iar psihicul Badosei s-a rupt. A fost năucită, zăpăcită pe teren, aştepta să piardă. Asta a fost istoria meciului", a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Orange Sport. 

Pentru Halep urmează în sferturi duelul cu americanca Amanda Anisimova, primul meci care o va pune la încercare, după cum consideră Cristian Tudor Popescu. 

"Dumneavoastră sunt entuziaşti, a fost un meci frumos de privit, dar eu ce să fac? Sunt critic sportiv, trebuie să rămân lucid. Spun ce am spus după celelalte victorii. Simona încă n-a fost pusă la încercare. Nici Badosa n-a pus-o. Badosa a cedat uneori, s-a bătut singură, a lăsat braţele pe lângă corp în setul secund. Va fi testată Simona în meciul următor, cu Anisimova, care e într-o urcare remarcabilă. A realizat un meci important cu Gauff, finalista de la Roland Garros. Simona nu va mai avea un meci scurt", a mai spus gazetarul. 

 

Afla mai multe despre: cristian tudor popescusimona halepwimbledoncristian tudor popescu simona halep 

viewscnt
Articole similare