Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ana Bogdan, eliminată în primul tur şi al probei de dublu de la Roland Garros. Eşec în două seturi

Ana Bogdan, eliminată în primul tur şi al probei de dublu de la Roland Garros. Eşec în două seturi

Tenis

Comentarii

Ana Bogdan (30 de ani) a fost eliminată în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros, alături de croato-americanca Bernarda Pera (28 de ani).

Ana Bogdan, eliminată în primul tur al probei de dublu de la Roland Garros

Perechea Ana Bogdan/Bernarda Pera (România/SUA) a fost eliminată, miercuri, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Bogdan şi Pera au fost învinse de echipa Asia Muhammad/Giuliana Olmos (SUA/Mexic), cap de serie numărul 12, scor 7-6 (4), 6-4. Meciul a durat o oră şi 43 de minute.

Premiul pentru participarea în primul tur la dublu pe zgura de la Paris este de 17.000 de euro.

Situaţia jucătoarelor din România la Roland Garros, la proba de simplu

Tot în primul tur de la Roland Garros, la feminin, dar la simplu, România a pierdut două reprezentante. Atât Sorana Cîrstea, cât şi Ana Bogdan au fost eliminate.

Cîrstea a fost învinsă de de italianca Jasmine Paolini, locul 53 mondial, scor 7-5, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 13 minute.

În schimb, Ana Bogdan a pierdut în faţa columbiencei Camilla Osorio, locul 86 mondial, venită pe tablou din postura de lucky-loser, scor 3-6, 6-3, 7-5, după două ore şi nouă minute.

România mai are o singură reprezentantă la simplu, pe Irina Begu, care a trecut în runda inaugurală de Anna Bondar, din Ungaria, numărul 104 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 39 de minute.

Afla mai multe despre: ana bogdantenisroland garros 

viewscnt
Articole similare