Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan nu plânge după Cupa României: ”Am avut-o acasă în mână”. Reacţia lui Baiaram despre transferul la Fiorentina: ”Băieţii mai fac glume”

Andrei Ivan nu plânge după Cupa României: ”Am avut-o acasă în mână”. Reacţia lui Baiaram despre transferul la Fiorentina: ”Băieţii mai fac glume”

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii Craiovei au reacţionat după victoria la scor a Universităţii Craiova în faţa Farului Constanţa.

Universitatea Craiova s-a impus în faţa formaţiei Farul Constanţa, scor 4-1, în ultima etapă a play-off-ului din Liga 1.

Andrei Ivan nu plânge după Cupa României: ”Am avut-o acasă în mână”. Reacţia lui Baiaram despre transferul la Fiorentina: ”Băieţii mai fac glume”

La finalul jocului, Ştefan Baiaram, care a marcat un gol şi a oferit două pase decisive, a reacţionat cu privire la victoria grupării din Bănie.

”Mă bucur că am înscris, că am ajutat echipa, că am câştigat şi ne aşteaptă barajuil cu Botoşani şi sper să mergem în Europa.

(n.r. despre faza golului lui Vlădoiu) Am preferat să pasez, am crezut că el poate să marcheze, era mai bine plasat, îl văzusem, îmi strigase şi mă bucur că am luat decizia bună şi am dat gol 

Ne pare rău că am pierdut Cupa, campionatul. Ştiţi că la Craiova se vrea performanţă şi sper ca la anul să câştigăm ceva. 

Un meci foarte greu, argăţosi. Sunt sigur că dacă suporterii sunt cu noi, nu avem cum să nu câştigăm. 

(n.r. despre transferul la Fiorentina) Nu mă gândesc la asta. Băieţii mai fac glume cu mine, dar nu mă gândesc. Este departe, trebuie să muncesc mult mai mult să ajung acolo”, a declarat Baiaram, după meci.

De asemenea, Ştefan Vlădoiu a vorbit despre ce a simţit după ce a marcat primul gol în Liga 1 din carieră.

”E una unică (n.r. senzaţia), nu ştiu cum să mă bucur pentru că nu mi s-a mai întâmplat treaba asta până acum, dar e un lucru unic primul gol în Liga 1.

A fost un sezon foarte greu mental pentru că am jucat foarte puţin, dar sper să ne atingem obiectivul într-un final. Nu mă gândesc doar la mine, echipa e pe primul loc şi să ne calificăm în Conference League. 

(n.r. despre sezonul viitor) Sperăm să ne batem până în ultima clipă, să nu mai existe această sincopă în ultimele etape, ci să ne îndeplinim obiectivul pe care îl vrea toată Craiova”, a adăugat şi Vlădoiu.

Intrat în repriza a doua, Andrei Ivan a închis tabela la 4-0 şi a subliniat faptul că nu este afectat după eliminare din Cupa României şi că pentru Universitatea Craiova urmează pregătirile pentru barajul de Conference League cu FC Botoşani.

”Mister a vrut să odihnească mai mulţi jucători pentru meciul de baraj cu Botoşani. Ne-am făcut treaba şi astăzi şi am câştigat şi suntem mulţumiţi. 

Suntem pregătiţi pentru acest meci. O să vină o săptămână în care ne antrenăm sută la sută şi o să câştigăm.

Nu cred că ne-a doborât Cupa, am avut-o acasă în mână, am avut multe ocazii să înscriem, dar aşa a fost să fie, trebuie să ne pregătim de Botoşani”, a afirmat şi Ivan. 

Afla mai multe despre: ivanbaiaramcraiova 

viewscnt
Articole similare