Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Angelescu, replică pentru rivali: ”Să bage şampania înapoi la rece. Unde-i valoarea acum, domnu' Becali?”

Angelescu, replică pentru rivali: ”Să bage şampania înapoi la rece. Unde-i valoarea acum, domnu' Becali?”

Rapid

Comentarii

Acţionarul minoritar al celor de la Rapid, Victor Angelescu, a tras concluziile după victoria la scor în faţa rivalilor de la FCSB.

Rapid a surclasat-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Golurile duelului de pe Arena Naţională au fost marcate de Paul Iacob (33), Albion Rrahmani (53, 82) şi Ermal Krasniqi (74).

Victor Angelescu, replică după ironiile lui Gigi BecalI: ”La fotbal îi batem oricând”

La finalul meciului, Victor Angelescu a fost în culmea fericirii şi nici nu avea cum să fie altfel după o astfel de performanţă.

Acţionarul minoritat al Rapidului a răspuns în acelaşi mod ironiilor lui Gigi Becali. Înaintea meciului, patronul FCSB-ului considera că titlul este deja tranşat în favoarea roş-albaştrilor.

"Nu toată lumea zicea, domnul Becali zicea (n.r. că e gata campionatul). Chiar vreau să văd şi eu unde este, că a zis că ne bate pe valoare, că ne surclasează, că nu ştie ce se întâmplă, că o să fie la 18 puncte.

Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând. Îi cam batem de ceva timp. Aa fost o diferenţă mare între noi şi ei, de la valoare până la orice. Unde-i valoarea acum, domnu' Becali? Unde-i valoarea?

Şampania încă o are, că e încă pe primul loc, dar pe valoare greu. Cred că am arătat că suntem echipa mai bună azi, am fost mult mai buni, dar rămâne diferenţa de puncte, FCSB are prima şansă, dar eu zic totuşi să o ţină la rece, campionatul se joacă", a declarat Angelescu, conform Prima Sport.

În urma acestui rezultat, Rapid a revenit pe locul secund, cu 55 de puncte înainte de înjumătăţire. FCSB rămâne lider, cu 64 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidrapid fcsbsuperligavictor angelescu 

viewscnt
Articole similare