Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor nou la Universitatea Craiova. Alesul lui Mihai Rotaru e un fost jucător străin al oltenilor. Papură, istorie

Antrenor nou la Universitatea Craiova. Alesul lui Mihai Rotaru e un fost jucător străin al oltenilor. Papură, istorie
Comentarii

Universitatea Craiova se află într-un nou punct critic. Evoluţia şi rezultatul din meciul cu Petrolul, disputat pe ”Oblemenco”, poate provoca o nouă undă de şoc în Bănie.

Universitatea Craiova se află într-o criză profundă. Eşecul categoric de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti (1-3) a inflamat spiritele în Bănie.

Iar Mihai Rotaru este decis să schimbe din nou liniile. Primul ”sacrificat” este, ca de obicei, antrenorul, în cazul de faţă fiind vorba de Corneliu Papură.

Oltenii sunt pregătiţi să rămâne fără al treilea antrenor din acest sezon, unul din care au trecut numai 13 etape.

Primul a fost Eugen Neagoe (demis), i-a urmat Laurenţiu Reghecampf (plecat în Arabia Saudită), iar acum i-a venit rândul şi lui Corneliu Papură.

E gata şi cu Papură. Mihai Rotaru schimbă din nou antrenorul la Universitatea Craiova

Astfel, Mihai Rotaru îl vrea la conducerea băncii tehnice pe bulgarul Valentin Iliev, conform Gsp, iar pe listă s-ar mai afla şi un tehnician grec şi unul spaniol.

Deţinător al Licenţei Pro, Valentin Iliev este o cunoştinţă mai veche a oltenilor, el evoluând ca jucător la Craiova în sezonul 2015-2016, de unde s-a şi retras, dar a făcut parte şi din staff-ul echipei în stagiunea 2018-2019.

Momentan, Iliev este angajat la echipa secundă a celor de la ŢSKA 1948 Sofia, unde a fost numit ”principal” la 21 septembrie anul în curs.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 22 de puncte, dar seria de rezultate este inconstantă, cu doar două victorii în ultimele cinci etape.

Afla mai multe despre: craiovamihai rotaruvalentin iliev 

viewscnt
Articole similare