Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul echipei Southampton cere conducerii clubului să ofere bere gratis suporterilor

Antrenorul echipei Southampton cere conducerii clubului să ofere bere gratis suporterilor

Fotbal

Comentarii

Ralph Hasenhuttl, antrenorul echipei Southampton, cere conducerii clubului să permanentizeze experimentul făcut duminică, de a oferi o bere gratis abonaţilor, la meciul cu Arsenal Londra, câştigat cu 3-2.

Înaintea meciului cu Arsenal, Southampton a oferit fiecărui abonat un voucher pentru o bere şi o scrisoare din partea noului antrenor al echipei, prin care acesta le cerea fanilor să se unească şi să susţină formaţia în efortul de a evita retrogradarea.

În opinia lui Hasenhuttl, berea a fost un liant important şi a avut o contribuţie majoră la atmosfera incendiară pe care fanii "sfinţilor" au făcut-o pe St. Mary's Stadium, ajutând gazdele să obţină al doilea succes din acest sezon, în campionat.

"Nu beau bere atât de des, dar acesta a fost un pas perfect pentru a ne ajuta. Când merge aşa, trebuie să o faci la fiecare meci de acasă. Vom vedea. Asta este ceea ce doream să simt când am venit în Premier League. Atmosfera de după meci, să te bucuri cu o asemenea atmosferă, asta era ceea ce mă aşteptam când am venit aici. Echipa a jucat pe teren aşa cum trebuie să o facă. Suntem pe un loc neretrogradabil şi acesta este un pas important", a declarat tehnicianul austriac.

Southampton nu mai bătuse pe nimeni de la 1 septembrie, când a câştigat, în deplasare, cu 2-0, în faţa echipei Crystal Palace. 

Austriacul Ralph Hasenhuttl a preluat conducerea tehnică a echipei Southampton, la 6 decembrie, în locul lui Mark Hughes, iar succesul de duminică îi urcă pe "sfinţi" pe locul 17, ultimul care asigură rămânerea în Premier League, cu 12 puncte, la egalitate cu Burnley, de pe locul 18.

Afla mai multe despre: hasssouthampton 

viewscnt
Articole similare