Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului la Rapid! Vestea pe care o aşteptau toţi fanii giuleşteni: ”S-a întors la treabă”

Anunţul momentului la Rapid! Vestea pe care o aşteptau toţi fanii giuleşteni: ”S-a întors la treabă”

Rapid

Comentarii

După ce a fost internat în spital şi a avut nevoie de operaţie, Adi Mutu (43 de ani) a revenit la antrenamentele Rapidului. Antrenorul echipei giuleştene suferise o criză de apendicită, iar acum a primit acordul medicilor să se întoarcă la treabă

În a 10-a etapă a Superligii, Rapid a suferit a treia înfrângere a sezonului, după ce a fost învinsă de FC U Craiova, scor 1-0, în urma unui gol marcat de Sekou Sidibe.

Victoria cu echipa giuleşteană a marcat şi revenirea lui Juan Bauza pe teren, care îşi rupsese un deget de la picior la partida cu FCSB, argentinianul terorizându-i pe apărătorii bucureşteni în a doua repriză.

Rapid va beneficia la rândul său de o revenire importantă în următoarea etapă, după ce Adi Mutu a primit acordul medicilor pentru a se întoarce la antrenamentele echipei.

Pe canalele oficiale de comunicare, clubul giuleştean a confirmat că ”Briliantul” a preluat din nou conducerea echipei, după câteva zile în care a fost nevoit să se recupereze după operaţie.

Anunţul momentului la Rapid! Vestea care îi va bucura pe fanii giuleşteni

Adi Mutu s-a întors la treabă”, se arată în mesajul postat de giuleşteni.

Antrenorul Rapidului făcuse deplasarea alături de echipa sa la Tg. Jiu, dar a fost nevoit să se întoarcă la Bucureşti înaintea partidei, după ce a fost internat în spital sâmbătă dimineaţa.

Conform simptomelor acestuia, medicii au ajuns la concluzia că ”Briliantul” suferise o criză de apendicită, pentru care a fost operat de urgenţă la Bucureşti, chiar în ziua partidei cu FC U Craiova.

În absenţa sa, Bogdan Pătraşcu a preluat responsabilităţile de antrenor principal, dar nu a putut să o conducă pe Rapid către o victorie pe stadionul din Tg. Jiu.

Duelul dintre cele două o să aibă urmări serioase, după scandalul izbucnit în urma fluierului final. Cristi Săpunaru va fi în special vizat de sancţiuni, deşi şi cele două galerii ar putea avea de suferit.

După înfrângerea cu FC U Craiova, Rapid a pierdut primul loc în clasament, dar se află în continuare la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanţa, amândouă reuşind să atingă borna 21 după 10 etape.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare