Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţii surprinzătoare ale unor românce la petrecerea lui Elon Musk la Bran. Motivul pentru care au fost aduse la Halloween-ul milionarilor

Apariţii surprinzătoare ale unor românce la petrecerea lui Elon Musk la Bran. Motivul pentru care au fost aduse la Halloween-ul milionarilor galerie foto

Diverse

Comentarii

Unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii sunt în România, pentru a participa la o petrecere de Halloween organizată de miliardarul Elon Musk la Castelul Bran. Organizatorii au planificat minuţios totul, iar conform informaţiilor apărute în presă un grup restrâns de români a avut acces.

Cine s-a ocupat de momentul artistic de la petrecerea milionarilor lumii la Castelul Bran

Petrecerea ar fi organizată de Elon Musk, iar printre invitaţi s-ar afla actriţele Angelina Jolie şi Julia Sandstrom dar şi  Sergey Brin, fondator al Google, Steve Jurvetson, fondator al Hotmail şi membru în conducerea Space X, fondată de Musk, Luke Nosek, co-fondator al Pay Pal şi Larry Page, co-fondator al Google, conform Mediaflux.ro. 

Ca argument în favoarea unei prezenţe a lui Musk în România este şi faptul că evenimentul de prezentare pentru investitori şi public a progreselor făcute cu Neuralink, start-up-ul ce promite rezolvarea unor probleme neurologice cu un cip implantat în creier, care urma să aibă loc pe 31 octombrie, explicit de Halloween, potrivit anunţului făcut încă din august de Elon Musk, în stilul caracteristic, pe Twitter. („Neuralink progress update show & tell on October 31st (Halloween)”, a fost anulat.

Puţini români au avut locul asigurat la evenimentul care a atras atenţia în România, în ultimele zile. 

Ovidiu Toma, fondatorul şi CEO-ul CryptoDATA, a fost printre singurii români care au primit invitaţia printre bogaţii lumii, dar organizatorii s-au ocupat şi de partea artistică a evenimentului. 

Conform Mediaflux.ro, la Dracula’s Experience au participat şi mai multe majorete din Târgovişte, vicecampioane europene, care formează trupa Dracula's Girls, 

Fetele au câştigat numeroase medalii de aur la competiţiile la care au participat în ultimii ani şi se pare că au asigurat momentul artistic pentru petrecerea discretă de la Bran. 

Trupa Dracula's Girls, pe lângă performanţele care o recomandă, se pare că nu a fost aleasă întâmplător. Elon Musk, fan al legendelor cu vampiri, a închiriat Castelul Bran datorită asocierii locului cu legenda Contelui Dracula.

Multe dintre vedetele invitat la Bran au aterizat duminică pe aeroportul din Otopeni şi au fost cazate la hoteluri din Bucureşti, după care au plecat spre Braşov.

Galerie foto cu trupa de majorete din Târgovişte / Foto: Facebook Dracula's Girls

 Galerie foto

Afla mai multe despre: majorete petrecere brandracula's girlselon muskpetrecere 

viewscnt
Articole similare