Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preluarea, aproape finalizată! Dinamo va avea un nou acţionar majoritar în plin sezon. Şerdean şi Badea, OUT

Preluarea, aproape finalizată! Dinamo va avea un nou acţionar majoritar în plin sezon. Şerdean şi Badea, OUT

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a oferit noi detalii despre schimbarea la nivel înalt pregătită în club. Prin schimbarea acţionarului majoritar se urmăreşte găsirea unui nou investitor, care să "resusciteze" clubul din "Ştefan cel Mare".

Mutarea prin care DDB preia pachetul majoritar, în linie dreaptă: "Va fi accesibil pentru un invesitor"

Continuă provocările pentru "câini" în Liga 2, acolo unde echipa lui Ovidiu Burcă ocupă doar locul 11, cu 17 puncte. Dinamo Bucureşti, aflată în insolvenţă, se pregăteşte de mutări în acţionariat. 

Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a anunţat noul plan de reorganizare, în urma căruia datoriile acumulate la masa credală ar urma să scadă la mai puţin de două milioane de euro, de la opt milioane de euro. 

  • În prezent, acţionarul e împărţit astfel: firma Lotus controlată de Dorin Şerdean are 72% dintre acţiuni, DDB - 20,0610%, Nicolae Badea - 7,031% şi Cornel Dinu - 0,013%. 

Lucrurile se schimbă în curând, conform ultimelor informaţii. Ovidiu Burcă susţine că mutarea gândită de alb-roşii este în linie dreaptă, iar prin noul plan de reorganizare "reuşim să scăpam de acţionarii balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products, societatea administrată de Dorin Şerdean) şi Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo („Dinamo – Badea”)", după cum a transmis DDB. 

De altfel, suporterii din DDB urmează să deţină pachetul majoritar de acţiuni, cu aproximativ 98%. De altfel, DDB este cel mai mare creditor al societăţii, dar mutarea ar urma să reducă semnificativ suma datorată asociaţiei. 

Antrenorul "câinilor" a oferit ultimele detalii din cadrul pasului prin care se urmăreşte, în cele din urmă, atragerea unui noi investitor la Dinamo Bucureşti. 

"Din punct de vedere juridic, cu toate problemele insolvenţei, lucrurile se îndreaptă acum spre o finalitate. 

Finalitate înseamnă aprobarea planului de către judecătorul sindic şi, probabil, cu Peluza Cătălin Hîldan şi planul DDB, care să devină acţionarii principali... Ăsta este, a fost planul suporterilor, pentru că până la urmă ei au ţinut clubul ăsta în viaţă şi cred că e un lucru...

Şi să sperăm că de acolo lucrurile vor fi mult mai uşoare pentru, nu ştiu, accesibile pentru un invesitor care să vină şi să investească la Dinamo", a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport

 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiddb actionat majoritar dinamoovidiu burcadorin serdean dinamo 

viewscnt
Articole similare