Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul controversat de la Olanda - Argentina a fost trimis acasă de FIFA! Centralul a părăsit Cupa Mondială după ce Messi a cerut să fie pedepsit

Arbitrul controversat de la Olanda - Argentina a fost trimis acasă de FIFA! Centralul a părăsit Cupa Mondială după ce Messi a cerut să fie pedepsit

Cupa Mondială

Comentarii

Arbitrul spaniol Mateu Lahoz nu va mai arbitra la Cupa Mondială din Qatar. Ibericul revine acasă, după controvera din sfertul de finală Olanda - Argentina.

Arbitrul controversat Mateu Lahoz a părăsit Cupa Mondială

La meciul de vineri seară, Lahoz a acordat 17 cartonaşe galbene şi unul roşu, într-un meci în care jucătorii ambelor echipe au fost cu nervii întinşi pe teren. După ce Olanda şi Argentina au remizat în 120 de minute, scor 2-2, iar Messi şi colegii s-au calificat la loviturile de departajare, ambele tabere nu l-au menajat pe Lahoz. 

Conform COPE, Lahoz a fost informat că nu va mai conduce meciuri la Cupa Mondială din Qatar. 

Totuşi, ceilalţi arbitri din brigada sa au rămas la turneul final şi ar putea fi folosiţi în camera VAR. 

Messi a criticat arbitrajul spaniolului Antonio Mateu Lahoz la meciul cu Ţările de Jos: "FIFA trebuie să facă ceva"

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, a criticat arbitrajul spaniolului Antonio Mateu Lahoz la meciul cu Ţările de Jos, câştigat la loviturile de departajare. 

"Nu poţi pune un astfel de arbitru la un meci de asemenea anvergură. FIFA trebuie să facă ceva. Nu se poate ca arbitrul să nu fie la înălţimea provocării", a spus Messi.

O părere împărtăşită de Emiliano Martinez, portarul echipei sud-americane: „Acest arbitru este nebun, arogant... Îi spui ceva, îţi vorbeşte urât. A dat zece minute de timp suplimentar, a vrut ca noi să fim egalaţi. Sincer, este de departe cel mai prost arbitru de la Cupa Mondială”.

Afla mai multe despre: mateu lahozolanda argentinamessicupa mondiala 

viewscnt
Articole similare