Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer pentru titlul Superligii! Golgheterul cu 30 de goluri în 40 de meciuri a ajuns în România după "oferta bună". Unde a fost văzut în acest weekend

Transfer pentru titlul Superligii! Golgheterul cu 30 de goluri în 40 de meciuri a ajuns în România după "oferta bună". Unde a fost văzut în acest weekend

CFR Cluj

Comentarii

Un transfer important în Superligă se negociază în această perioadă. Atacantul norvegian Amahl Pellegrino (32 de ani) a fost în România, în acest weekend, pentru a vedea condiţiile de la echipa care l-a ofertat şi cu care ar putea cuceri titlul în Superligă.

Amahl Pellegrino, golgheterul cu 30 de goluri în 40 de meciuri, văzut în România. Cine vrea să-l transfere

Echipele din Superligă pregătesc perioada de mercato din iarnă, dar puţine dintre acestea vor plăti pentru transferurile dorite. Dacă pentru majoritatea echipelor la modă sunt fotbaliştii liberi de contract, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova încă plătesc sume pentru ca mutările să se realizeze. 

În această perioadă, campioana CFR Cluj negociază un transfer important al unui jucător cu cifre impresionante

Deşi bilanţul financiar a arătat o datorie de aproape 30 de milioane de euro, Marius Bilaşco a transmis că Nelu Varga n-a mai fost nevoit să vină cu bani de acasă. Se pare că CFR Cluj şi-a reglat bugetul pentru acest sezon, mai ales după plecările masive de la începutul stagiunii, dar şi după ce a obţinut milioane de euro pentru parcursul european. 

Iar Nelu Varga e dispus să-i facă un cadou lui Dan Petrescu în perioada din iarnă. 

Publicaţia Nettavisen.no a anunţat că Amahl Pellegrino, atacantul norvegian de 32 de ani al lui Bodø/Glimt, care a jucat de asemenea în Conference League, a fost la Cluj în acest weekend. 

Golgheterul campionatului din sezonul 2021-2022 a sosit în oraşul din Ardeal, pentru a vedea condiţiile pe care le-ar putea avea la CFR Cluj, după ce "a primit o ofertă bună din punct de vedere financiar, care l-a făcut să ia în considerare propunerea", transmit jurnaliştii nordici. 

De asemenea, publicaţia menţionată, care citează AN, susţine că Amahl Pellegrino a publicat o poză din România pe reţelele de socializare. 

  • 30 de goluri şi 13 pase decisive în 40 de meciuri sunt cifrele lui Pellegrino în 2022. 

Bodø/Glimt nu are de gând să-l piardă pe titularul din atac şi a luat în calcul o contraofertă cu care să-l convingă să rămână la echipa norvegiană. Sursa citată susţine că Amahl Pellegrino e deschis negocierilor cu CFR Cluj, dar aşteaptă să vadă şi ce îi va propune actualul club, mai ales că doreşte o ofertă bună pe final de carieră. 

De asemenea, interes pentru fotbalistul născut în Drammen există şi din Japonia. 

  • 1 milion de euro e cota jucătorului pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de.
  • Contractul lui Amahl Pellegrino cu Bodø/Glimt expiră în decembrie.

Norvegianul evoluează în partea stângă a atacului, dar poate juca şi în zona centrală, iar la CFR Cluj i-ar avea concurenţi pe post pe: Claudiu Petrila, Roger, Debeljuh, Malele, Janga, Sergiu Buş, Yeboah şi Birligea. 

Echipa lui Dan Petrescu e pe locul secund în Superligă, cu 41 de puncte, şi s-a apropiat de liderul Farul Constanţa, care are 44. 

Afla mai multe despre: amahl pellegrinoamahl pellegrino cfr clujamahl pellegrino clujbodo/glimtnelu vargadan petrescu 

viewscnt
Articole similare