Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Insolvenţă sau faliment?”. Detalii despre situaţia financiară de la CFR Cluj. ”Acea înfrângere a durut rău de tot” | EXCLUSIV

”Insolvenţă sau faliment?”. Detalii despre situaţia financiară de la CFR Cluj. ”Acea înfrângere a durut rău de tot” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se află într-o perioadă bună a sezonului. După ce a reuşit calificarea şi în sferturile de finală din Cupa României, formaţia antrenată de Dan Petrescu se poate pregăti şi pentru ultimele trei meciuri din campionat din acest an.

CFR Cluj se poate declara un club mulţumit pentru cum a decurs prima parte din acest sezon.

În campionat, formaţia din Gruia a ajuns la patru puncte în spatele liderului Farul Constanţa, după un început mai greu de Liga 1.

În cupele europene, a reuşit să se califice în primăvara europeană din Conference League, iar recent a pătruns şi în sferturile Cupei României.

Detalii despre situaţia financiară de la CFR Cluj. ”Acea înfrângere a durut rău de tot” | EXCLUSIV

Mai mult, oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a dezvăluit că formaţia din Gruia stă bine şi din punct de vedere financiar şi că nu există astfel de probleme la momentul actual.

”Dan (n.r. Petrscu) şi-a dorit doar calificarea (n.r. în Cupa României). După primele două partide a zis că e păcat să nu mergem mai departe. Acolo undeva în sufletul lui îşi doreşte să câştige.

Acea înfrângere cu Botoşani a durut rău de tot (n.r. 0-1, în august). pentru ceea ce s-a întâmplat şi după aceea în economia clasamentului pentru că chiar nu am fi meritat să pierdem. La meciul cu Farul să zicem, asta e, ne-au bătut că au fost mai buni, cu Botoşani nu meritam. Ăla e meciul... dacă e să ne referim la campionat.

În Conference League ne-am îndeplinit un obiectiv. Financiar, nu s-a pus niciodată problema de insolvenţă sau de faliment. Ne-a ajutat mult această calificare. Aportul patronului a scăzut din vară, nu am mai fost nevoiţi să bage bani în club, am reuşit să gestionăm lucrurile bine până acum.

Ne-a susţinut tot timpul. Nu a fost nevoit să bage sume mari, dar lucrurile au mers exact cum ne-am planificat. Am mers mult mai bun decât optimizat. 

Lucrurile au mers bine. Am realizat un lucru extraordinr, să echilibrăm balanţa clubului şi să fim optimişti în continuare fără să ne gândim prea mult la datorii”, a declarat Bilaşco, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare