Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Faptul că îi pierzi pe cei doi e cam mult”. Olaru şi Compagno o fac pe CFR Cluj favorită cu FCSB: ”Să sperăm că nu e grav” | EXCLUSIV

”Faptul că îi pierzi pe cei doi e cam mult”. Olaru şi Compagno o fac pe CFR Cluj favorită cu FCSB: ”Să sperăm că nu e grav” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în partida cu Chindia Târgovişte, dar trebuie să facă faţă celui mai important test din această perioadă, duelul cu CFR Cluj, fără doi jucători de bază. Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au accidentat grav reciproc şi este greu de crezut că vor putea reveni în doar câteva zile.

Duelul de foc dintre vicecampioana FCSB şi campioana CFR Cluj are loc joi, 15 decembrie, de la ora 20:00, dar bucureştenii nu se vor putea vaza, cel mai probabil, pe doi dintre jucătorii fundamentali din acest sezon.

FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa Chindiei Târgovişte, în etapa a 20-a, dar cu preţul a două accidentări venite după o fază incredibilă: Darius Olaru şi Andrea Compagno s-au lovit violent, reciproc, în minutul doi al partidei şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Panduru o vede pe CFR Cluj favorită cu FCSB, dacă Olaru şi Compagno nu îşi revin: ”Să sperăm că nu e grav” | EXCLUSIV

Situaţia lor este încă incertă, iar clubul roş-albastru aşteaptă veşti din partea acestora şi rămâne de văzut dacă măcar unul dintre ei va putea reveni la timp pentru duelul cu CFR.

Dacă nu, atunci Basarab Panduru consideră că FCSB ar pleca cu şansa a doua, în timp ce campioana ar fi favorită în derby.

”Dacă nu joacă Compagno şi Olaru, favorită este CFR. Compagno e o problemă şi pierzi probabil şi cel mai bun jucător al tău de la mijlocul terenului (n.r. Olaru).

Cred că e cam mult. Faptul că îi pierzi pe cei doi, care sunt determinanţi în rezultatul tău, mi se pare că e cam mult, iar CFR-ul poate să devină favorită. 

Dar hai să vedem. Să sperăm că nu e grav, deşi am înţeles că la Olaru ar fi mai grav. Eu aş vrea ca niciunul să nu aibă nimic, dar e atât de urâtă lovitura asta, încât îmi e greu să cred că cei doi nu au ceva.

Crezi că fără cei doi este FCSB favorită? În contextul ăsta e greu. Egalul o mulţumeşte şi pe Farul”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Mihai Pintilii, despre situaţia lui Olaru şi Compagno

”Încă nu ştiu cum sunt. Aşteptăm veşti. Sper să fie ok cei doi. Andrea este puţin mai grav. Victoria este pentru ei. Băieţii, la pauză, au spus că joacă meciul pentru Compagno şi Olaru”, afirma Pintilii, după Chindia - FCSB 0-2.

Afla mai multe despre: fcsbolarucompagno 

viewscnt
Articole similare