Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, din nou în Europa. ”Plec şi mâine”. Dar nu oricum. Clubul l-a contactat, el a refuzat imediat. Condiţia primordială pe care o pune

Cosmin Olăroiu, din nou în Europa. ”Plec şi mâine”. Dar nu oricum. Clubul l-a contactat, el a refuzat imediat. Condiţia primordială pe care o pune

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu (53 de ani) este unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români, dar de foarte mulţi ani îşi desfăşoară activitatea profesională în fotbalul din zona Golfului, dar acum ar fi dispus să revină la conducerea unei echipe din Europa.

Cosmin Olăroiu este în prezent antrenorul formaţiei Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, dar este îşi doreşte să se întoarcă în fotbalul european.

Din noiembrie 2021 la actuala sa echipă, ”Oli” ar ”pleca şi mâine” de acolo şi ar reveni la un club de pe bătrănul continent, dar pune o condiţie clară.

Cosmin Olăroiu vrea să revină în fotbalul european. ”Plec şi mâine”. Condiţia pe care o pune 

Jurnalistul Amir Kiarash a avut o discuţie cu Olăroiu cu ocazia Campionatului Mondial din Qatar şi a dezvăluit că tehnicianul român ar putea reveni în orice moment în Europa. 

Condiţia este una categorică: să fie o ofertă avantajoasă din toate punctele de vedere, adică garanţia că ajunge la un club cu un proiect sănătos, cu perspective de creştere a performanţelor şi cu un salariu pe măsură.

Ultima echipă din Europa care l-ar fi abordat pe Cosmin Olăroiu ar fi fost AEK Atena, dar negocierile cu grecii au fost sistate repede.

”Chiar m-am întâlnit în Qatar cu Cosmin Olăroiu, pentru că a fost invitatul Federaţiei de Fotbal din Qatar, foarte frumos din partea lor. Ei au ţinut minte că atunci când au primit găzduirea Mondialului, Olăroiu era antrenor la Al-Sadd şi l-au invitat la meciurile acestui Mondial.

L-am întrebat de ce nu vine în Europa să antreneze şi mi-a dat un răspuns logic. Mi-a spus că ultima oară au venit oficialii de la AEK Atena, sper să nu mă înşel, şi le-a spus că lotul trebuie schimbat în întregime, lucru cu care ei nu au fost de acord.

În aceste condiţii, el nu a fost de acord să meargă la AEK Atena, o echipă fără perspective reale, să nu reuşească acolo şi după să-şi strice cota pe care a câştigat-o la arabi.

Spunea că dacă există o ofertă bună din Europa `Plec şi mâine` de la Al-Sharjah, acolo unde este acum, în Emirate. Condiţia să revină în Europa este să existe o ofertă de la o echipă unde să existe o perspectivă, ca să-şi păstreze cota pe care şi-a făcut-o”, a declarat jurnalistul citat, conform Pro Arena.

Afla mai multe despre: olaroiustranieri 

viewscnt
Articole similare