Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi antrenori români care i-au lăsat o impresie de durată lui Cristi Săpunaru: ”Poate activa lejer în Italia” / ”Şi-a demonstrat calitatea”

Cei doi antrenori români care i-au lăsat o impresie de durată lui Cristi Săpunaru: ”Poate activa lejer în Italia” / ”Şi-a demonstrat calitatea”

Rapid

Comentarii

Crsiti Săpunaru a avut cuvinte de laudă pentru doi dintre foştii săi antrenori români.

Ajuns la 38 de ani, Cristi Săpunaru este unul dintre cei mai experimentaţi jucători români care nu s-au retras încă din activitate.

Apărătorul central a evoluat pentru nouă echipe diferite, în patru ţări, şi a ridicat trofee alături de Rapid şi Porto, echipa de mare tradiţie în România şi Portugalia.

Pe tot parcurul carierei, Săpunaru a avut o multitudine de antrenori, cu metode şi filozofii diferite, iar câţiva dintre aceştia i-au rămas în minte fostului ”tricolor”.

Actualul căpitan al Rapidului l-a numit pe Andre Villas Boas, fostul său tehnician de la Porto, ca modelul său, dar a remarcat şi doi antrenori români cu care a lucrat.

Marius Şumudică, un rapidist convins, l-a impresionat pe Săpunaru în perioada pe care cei doi au petrecut-o la Astra, aceştia nereuşind să se intersecteze până acum în Giuleşti surprinzător.

De asemenea, Săpunaru a mai avut cuvinte la superlativ despre Cosmin Olăroiu, antrenor cu care a lucrat la începutul carierei, la FC Naţional.

Cei doi antrenori români care i-au lăsat o impresie de durată lui Cristi Săpunaru

”(n.r. Cosmin Olăroiu) Excepţional, merita să fie mai sus. Sigur, a fost alegerea lui să lucreze în zona arabă, dar poate activa lejer în Italia, un fotbal după care e înnebunit.

M-a întrebat multă lume dacă l-aş vedea la naţională, dar îl consider mai mult pentru club. La fel Şumudică! Bun, dar ştiţi că le mai are pe ale lui! Dar şi-a demonstrat calitatea.

A cucerit un titlu în România, a fost desemnat antrenorul anului în Turcia, e în continuare respectat acolo.

(n.r. Andre Villas Boas) E modelul de tehnician pe care aş vrea să-l urmez când mă voi apuca de această meserie.

Ştia să colaboreze cu jucătorii, ce şi cum să le ceară, antrenamente frumoase, nu făcea distincţie între cei din lot, îi trata pe toţi la fel.

Prin abordarea asta am câştigat cam tot ce se putea în sezonul nostru de graţie”, a declarat Cristi Săpunaru, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare