Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar a arătat mesaje private cu colegii brazilieni, fără acordul lor, după eliminarea de la Cupa Mondială! "E mai greu decât mi-am imaginat, pe bune! Nu pot suporta" | FOTO

Neymar a arătat mesaje private cu colegii brazilieni, fără acordul lor, după eliminarea de la Cupa Mondială! "E mai greu decât mi-am imaginat, pe bune! Nu pot suporta" | FOTOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Neymar a publicat schimbul de mesaje cu colegii săi din naţionala Braziliei, după eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar. Fotbalistul lui PSG a comunicat cu Rodrygo, Thiago Silva şi Marquinhos, iar mesajele au fost arătate, după ce au apărut informaţii despre disputele din vestiarul naţionalei.

Neymar a arătat ce a discutat în privat cu câţiva dintre fotbaliştii Braziliei

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar. La loviturile de departajare, Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

La câteva zile de la eşecul Braziliei din Qatar, Neymar le-a arătat urmăritorilor mesajele pe care le-a schimbat cu câţiva dintre colegii săi, fiind modul prin care a dorit să infirme conflictele interne din prima reprezentativă. 

"Decizia de a arăta conversaţiile (fără permisiune) am luat-o pentru a arăta cât de mult ne-am dorit (n.r. - să câştigăm Cupa Mondial) şi să arătăm că suntem uniţi. Sunt un brazilian mândru şi cu multă dragoste", a transmis iniţial Neymar. 

După eliminare, Neymar i-a scris colegului de la PSG, Marquinhos, care a ratat o lovitură de departajare: "Cum eşti? Sunt aici să-ţi spun că sunt fanul tău. Un penalty nu va schimba ce cred despre tine. Voi fi mereu lângă tine, te iubesc". 

Marquinhos i-a răspuns: „Hei, frate, mă voi simţi mai bine, doar să dau timp să mă recuperez din toate acestea! Ce mai faci? Mulţumesc pentru mesaj şi pentru că te-ai gândit la mine, omule, eşti atât de uimitor, am vrut ca totul să meargă bine. Este regretabil când ne gândim că penalty-ul a fost un obstacol în visul nostru! Dar să mergem înainte, trebuie să fim puternici, să lăsăm timpul să treacă şi să vedem ce ne aşteaptă fotbalul.

Neymar, care n-a mai apucat să execute de la 11 metri, întrucât Brazilia a executat doar patru lovituri de departajare, a continuat să-l consoleze: „Fii puternic, bucură-te de familia ta şi aminteşte-ţi că nu sunt doar un amic, ci şi un prieten şi vreau să te simţi bine, te iubesc şi mergem mai departe împreună.”

Apărătorul central al lui PSG şi al naţionalei Braziliei a continuat: "Durerea este mare, dar Dumnezeu ştie ce face. Dacă mi-a dat asta pentru a face faţă, este pentru că ştie că sunt suficient de puternic pentru a-l depăşi. Eşti un om extraordinar, serios! Sunt fanul tău, mulţumesc, să fii şi tu bine, vom avea nevoie unul de celălalt în bătăliile viitoare, te iubesc atât de mult". 

Neymar l-a contactat şi pe Thiago Silva

Pentru fundaşul central de la Chelsea probabil că a fost ultima Cupă Mondială, la 38 de ani, iar Neymar a avut un mesaj de încurajare şi pentru acesta. 

„Va trebui să mergem mai departe, omule, din păcate aşa este! Am vrut să vă ofer această Cupă Mondială atât de mult. Tu, Dani (n.r. - Alves) şi cu toţii am meritat atât de mult. Dar Dumnezeu are un scop pentru noi şi ştie totul", i-a scris Neymar lui Thiago Silva, care i-a răspuns. 

„Frate, este mai greu decât mi-am imaginat, pe bune! Nu pot suporta. Nu pot să cred că am pierdut! Nu pot sa cred. De fiecare dată când îmi amintesc îmi vine să plâng, dar voi fi bine", a spus fundaşul Selecao. 

Rodrygo, afectat de eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar

Atacantul de 21 de ani al lui Real Madrid, Rodrygo, a primit şi el mesaje de la Neymar. 

„Frate mic! Sunt aici pentru a-ţi spune că eşti un jucător de fotbal... Este o onoare să fac parte din cariera ta, să te aud că mă numeşti idol al tău şi să te văd că te ridici pentru a fi un jucător istoric pentru Brazilia! Am ratat multe penalty-uri în cariera mea şi am învăţat de la toate. Îmi place mult de tine, nu doar ca jucător, ci pentru copilul bun care eşti.

Rămâneţi puternici, criticile nu vor face decât să vă întărească şi vă veţi aminti ce v-am spus... Tot veţi aduce o Cupă Mondială în Brazilia. Sunt aici dacă ai nevoie vreodată de mine. Suntem împreună în asta", iar Neymar a primit răspunsul de la Rodrygo: „Mulţumesc din inimă, idolul meu, pentru tot. 

Îmi pare rău pentru tot ce am provocat şi pentru că ţi-am întârziat visul, sper că poţi continua cu noi (n.r. - la naţională), ca să putem câştiga împreună, evident doar dacă este mai bine pentru tine". 

Situaţie bizară! De ce Brazilia nu-i va recunoaşte, probabil, recordul de goluri al lui Neymar reuşit la Cupa Mondială din Qatar

 Galerie foto

Afla mai multe despre: neymarcupa mondialaneymar mesaje braziliabrazilia eliminare cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare