Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are 30 de ani şi aşteaptă să facă marele pas spre FCSB: ”Nu aş refuza. Gigi Becali este un om bun”

Are 30 de ani şi aşteaptă să facă marele pas spre FCSB: ”Nu aş refuza. Gigi Becali este un om bun”

FCSB

Comentarii

Chiar dacă nu a mai câştigat titlul naţional din 2015, FCSB continuă să atragă jucători din campionatul intern.

FCSB rămâne unul dintre cele mai bine cotate cluburi din România şi nu puţini jucători şi-au exprimat public dorinţa de a îmbrăca tricoul formaţiei bucureştene.

Chiar dacă CFR Cluj s-a ales în ultimii ani cu trofee în vistieria clubului, FCSB a continuat să atragă unii dintre cei mai buni jucători din campionatul românesc.

Pentru unii au venit oferte şi au ajuns la gruparea patronată de Gigi Becali, în timp ce alţii chiar s-au autopropus la formaţia roş-albastră dar nu au avut şansa vreunui transfer.

Portarul care aşteaptă un semn de la FCSB: ”Nu aş refuza. Gigi Becali este un om bun”

Alexandru Greab, actualmente portar legitimat la FC Argeş, a făcut dezvăluiri despre faptul că a fost dorit de FCSB în trecut, dar şi de Universitatea Craiova.

Portarul de 30 de ani a precizat că nu ar refuza o eventuală ofertă venită în prezent de la gruparea antrenată de Nicolae Dică.

”Au fost discuţii şi în trecut şi cu FCSB, şi cu Craiova, dar, nu ştiu, discuţiile nu s-au concretizat până la final.

Să fiu sincer, când a apărut ştirea cu FCSB, nu am fost sunat de către nimeni de acolo. Ştiu doar că antrenorului de portari de acolo i-a plăcut tot timpul de mine.

La Craiova, când a fost discuţia cu Craiova, m-a vrut foarte mult Martin Tudor, Dumnezeu să îl odihnească! A fost şi prieten, şi antrenorul meu de portari, şi idolul meu din copilărie.

El m-a dorit foarte tare acolo, dar din păcate şi el, şi domnul Victor Piţurcă au plecat şi nu s-a mai concretizat nimic.

(n.r. despre o posibilă ofertă de la FCSB) Nu aş refuza, clar. Consider că domnul Gigi Becali este un om ok, un om bun, atâta timp cât echipa funcţionează foarte bine.

Nu aş avea nicio problemă să joc acolo, nu am nicio problemă cu presiunea. Clar, sunt alte aşteptări la FCSB sau alte echipe foarte bune din România şi nu cred că aş avea vreo problemă să joc acolo”, a declarat Greab, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsboferta 

viewscnt
Articole similare