You are here:

Are doar un sezon în Superliga României, dar e asaltat cu oferte din străinătate. A fost integralist la EURO 2024

Are doar un sezon în Superliga României, dar e asaltat cu oferte din străinătate. A fost integralist la EURO 2024

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii străini din Superliga României care a jucat la EURO 2024 este asaltat cu oferte de peste hotare.

Din Superliga României, direct în străinătate, via EURO 2024

CFR Cluj poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Arlind Ajeti, unul dintre jucătorii străini din campionatul României care a participat la EURO 2024, ar putea pleca din Gruia în perioada următoare.

Alături de Anzor Mekvabishvili, mijlocaşul georgian al Universităţii Craiova, fundaşul central albanez al CFR-ului sunt singurii fotbalişti străini din Superliga României care au jucat cu naţionalele lor la Europeanul din Germania.

De un singur sezon la CFR Cluj, Ajeti a jucat 25 de meciuri şi a marcat trei goluri, iar evoluţiile sale l-au trimis şi la EURO 2024, unde a fost integralist în naţionala condusă de Sylvinho.

Iar acum, la începutul noului sezon din România, ar fi apărut mai multe oferte pe numele lui Arlind Ajeti. Astfel, pe urmele apărătorului albanez de la CFR ar fi echipe din Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Arabia Saudită, conform Prosport.

În vârstă de 30 de ani, Arlind Ajeti este cotat la un milion de euro, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com. Pentru naţionala Albaniei, Ajeti a adunat 28 de meciuri şi a marcat un gol.

CFR Cluj a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a vândut pe Philip Otele în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, pentru suma de 3,5 milioane de euro

Afla mai multe despre: cfr clujarlind ajetieuro 2024superliga 

viewscnt
Articole similare