Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal, eliminată dramatic de Sporting. Toate rezultatele din Europa League şi Conference League, AICI. Când vor avea loc tragerile la sorţi pentru sferturi

Arsenal, eliminată dramatic de Sporting. Toate rezultatele din Europa League şi Conference League, AICI. Când vor avea loc tragerile la sorţi pentru sferturi

UEFA Europa League

Comentarii

Joi s-au disputat meciurile din manşa retur a optimilor Europa League şi Conference League. Cea mai mare surpriză a venit de la Londra, acolo unde Sporting Lisabona a eliminat-o Arsenal, după loviturile de departajare. Lusitanii s-au calificat în sferturile de finală.

Toate rezultatele din Europa League şi Conference League, AICI. Când vor avea loc tragerile la sorţi pentru sferturi

Sporting Lisabona a furnizat surpriza optimilor din Europa League, eliminând după lovituri de departajare pe liderul din Premier League, Arsenal Londra.

După 1-1 în timpul regulamentar şi două reprize de prelungiri fără gol, calificarea s-a decis la 11 metri, unde, după ce primele şapte lovituri au fost transformate, Gabriel Martinelli (Arsenal) a ratat, iar Nuno Santos a înscris apoi golul care a trimis pe Sporting în faza următoare.

La San Sebastian, într-un meci arbitrat de o brigadă românească avându-l pe Istvan Kovacs la centru, Real Sociedad şi AS Roma au încheiat la egalitate, dar învingătoare în prima manşă cu 2-0, echipa italiană a mers mai departe, în sferturi.

Feyenoord Rotterdam s-a calificat în sferturile Ligii Europa după ce a surclasat pe ucrainienii de la Şahtior Doneţk cu 7-1 în returul de la Rotterdam.

La pauză a fost 3-0 pentru olandezi care merg mai departe cu scorul general de 8-2. Pentru Şahtior este una din cele mai severe înfrângeri suferită în cupele europene, după un 0-7 înregistrat în ediţia 2014-15 din Liga Campionilor, pe terenul lui Bayern Munchen.

Manchester United câştigase turul, din Anglia, cu 4-1, dar s-a impus şi la Sevilla, în faţa lui Betis. Unicul gol al meciului a fost înscris de Rashford.

Juventus s-a impus la Freiburg după ce câştigase prima manşă, de la Torino, cu 1-0. Vlahovic a deschis scorul dintr-un penalty comis de Manuel Gulde în finalul primei reprize, jucătorul german fiind şi eliminat de pe teren. Chiesa a stabilit scorul final în ultimele secunde ale meciului.

Rezultate înregistrate joi în meciurile manşei secunde din optimile Ligii Europa:

  • Feyenoord Rotterdam - Şahtior Doneţk 7-1 (Gimenez 9, Kökçü 24, 38 penalty, Idrissi 49, 60, Jahanbakhsh 64, Danilo Pereira 67 / Kelsy 87)
  • Betis Sevilla – Manchester United 0-1 (Rashford 56)
  • Freiburg – Juventus 0-2 (Vlahovic 45 penalty, Chiesa 90+5)
  • Fenerbahce – FC Sevilla 1-0 (E. Valencia 41 penalty)

În sferturile Europa League s-au calificat echipele: Sporting Lisabona, Bayer Lewerkusen, AS Roma, Royal Union SG, Feyenoord, Juventus, Manchester United şi FC Sevilla.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile şi semifinalele Ligii Europa va avea loc în ziua de 17 martie, iar faza sferturilor a fost programată pentru luna aprilie.

Rezultate înregistrate joi în meciurile manşei secunde din optimile Conference League:

  • Villarreal – Anderlecht 0-1 (Slimani 73)
  • OGC Nice – Sheriff Tiraspol 3-1 (Laborde 30, Moffi 53, Brahimi 79 / Tapsoba 54)
  • AZ Alkmaar – Lazio Roma 2-1 (Karlsson 28, Pavlidis 62 / Felipe Anderson 21)
  • West Ham United – AEK Larnaca 4-0 (Scamacca 21, Bowen 47, 49, Mubama 65)
  • Slovan Bratislava – FC Basel 2-2 (Abubakari 11, Kucka 17 / Calafiori 53, Amdouni 90+3); FC Basel s-a impus cu 4-1 la lovituri de departajare.
  • Djurgarden – Lech Poznan 0-3 (Marchwinski 77, Kvekveskiri 90+1, Skoras 90+2)
  • Sivasspor – AC Fiorentina 1-4 (Erdogan Yeşilyurt 35 / Cabral 44, Milenkovic 62, Goutas 78 autogol, Castrovilli 89)

În sferturile Conference League s-au calificat echipele: Gent, AC Fiorentina, FC Basel, Lech Poznan, West Ham United, OGC Nice, AZ Alkmaar şi Anderlecht.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile şi semifinalele Conference League va avea loc în ziua de 17 martie, iar faza sferturilor a fost programată pentru luna aprilie.

Afla mai multe despre: europa leagueconference leaguearsenal 

viewscnt
Articole similare