Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră în naţionala Angliei. Selecţionerul Gareth Southgate l-a chemat pe atacantul care urmează să fie suspendat din cauza pariurilor

Premieră în naţionala Angliei. Selecţionerul Gareth Southgate l-a chemat pe atacantul care urmează să fie suspendat din cauza pariurilor
Comentarii

Ivan Toney (27 de ani) a primit o veste excelentă ca urmare a sezonului remarcabil pe care îl fac în Premier League.

Premieră în naţionala Angliei. Selecţionerul Gareth Southgate l-a chemat pe atacantul Ivan Toney

Ivan Toney, atacantul lui Brentford, a fost convocat joi, pentru prima oară, la echipa naţională a Angliei.

La 27 de ani, Ivan Toney a fost chemat de selecţionerul Gareth Southgate la naţională pentru meciurile din preliminariile Euro 2024, cu Italia şi Ucraina.

Toney ocupă locul al treilea în clasamentul golgeterilor din Premier League, după Erling Haaland şi Harry Kane, cu 16 goluri înscrise.

Ivan Toney nu a fost convocat de Gareth Southgate la naţionala Angliei pentru Campionatul Mondial din Qatar din cauza unor probleme disciplinare ale atacantului englez.

Concret, acesta este implicat în peste 200 de capete de acuzare pentru că a pariat, încălcând astfel regulile antipariuri ale forului englez de nu mai puţin de 262 de ori. 

Acum, jucătorul aşteaptă să-şi afle sancţiunea în perioada următoare, una care poate fi drastică: o suspendare de până la şase luni, conform presei engleze.

Cert este că Toney nu va scăpa de suspendare, astfel că nu va prinde finalul sezonului de Premier League pe teren.

Ivan Toney a ajuns la Brentford în septembrie 2020, fiind cumpărat cu 5,6 milioane de euro, de la Peterborough. În total, atacantul englez a reuşit 64 de goluri şi 21 de pase decisive în toate competiţiile pentru ”albine”.

Afla mai multe despre: angliapremier leaguetoney 

viewscnt
Articole similare