Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal, învinsă de Manchester United. ”Tunarii” suferă primul eşec din Premier League

Arsenal, învinsă de Manchester United. ”Tunarii” suferă primul eşec din Premier League

Premier League

Comentarii

Arsenal, liderul din Premier League, a pierdut derby-ul cu Manchester United şi a suferit astfel prima înfrângere din acest sezon din prima ligă engleză.

Arsenal, învinsă de Manchester United. ”Tunarii” suferă primul eşec din Premier League

Manchester United a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Arsenal Londra, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Premier League. Este prima înfrângere stagională pentru Arsenal.

Manchester United a condus cu 1-0 prin reuşita noului sosit de aproape 100 de milioane de euro, Anthony ('35), care a fructificat pasa lui Marcus Rashford, dar a fost egalată în minutul 60, prin golul lui Bukayo Saka.

Marcus Rashford a întors însă soarta meciului cu o dublă, în minutele 66 şi 75, iar Manchester  United, învingătoare cu scorul de 3-1, a administrat lui Arsenal prima înfrângere a sezonului.

Astfel, Arsenal a ratat şansa de a avea cel mai bun start de sezon din istoria clubului. Nu a mai reuşit să înregistreze cea de-a şasea victorie, Manchester United fiind în calea trupei lui Mikel Arteta.

Antrenorul Erik ten Hag l-a introdus în teren şi pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a intrat în minutul 58, înlocuindu-l pe Anthony.

Arsenal rămâne pe primul loc în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Manchester United se află pe poziţia a cincea, cu 12 puncte.

În al doilea meci disputat duminică, Brighton – Leicester City 5-2 (Thomas '10 - autogol, Caicedo '15, Trossard '64, Mac Allister '71 - penalty, '90+7 / Iheanacho '1, Patson Daka '33).

Afla mai multe despre: arsenalmanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare