Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aspectul pozitiv din eşecurile României U19 cu Italia şi Franţa: ”Chiar dacă am pierdut, am avut o evoluţie bună”

Aspectul pozitiv din eşecurile României U19 cu Italia şi Franţa: ”Chiar dacă am pierdut, am avut o evoluţie bună”

Echipa națională

Comentarii

România U19 a pierdut, din nou la limită, scor 1-2, la Campionatul European din Slovacia, de această dată în compania selecţionatei similare a Franţei.

Aspectul pozitiv din eşecurile suferite de România U19 cu Italia şi Franţa: ”Chiar dacă am pierdut, am avut o evoluţie bună”

Franţa a dominat partida, a condus cu 2-0, dar tricolorii ”mici” au redus din diferenţă, prin Coubiş, şi au avut pe final şansa unui egal nesperat.

În ultima etapă, reprezentativa U19 a României mai are de jucat cu Slovacia, vineri, 24 iunie, de la 18:30.

În ciuda unui nou eşec, după cel înregistrat în faţa Italiei, în prima etapă, cu scor identic, Adrian Iencsi a remarcat atitudinea elevilor lui Adrian Văsâi, chiar dacă au avut de înfruntat forţa fizică a jucătorilor francezi.

”Mie mi-au plăcut băieţii, chiar am văzut ambele partide, şi prima partidă cu Italia. Chiar dacă am pierdut ambele partide, consider că am avut o evoluţie bună. Mi-a plăcut atitudinea acestor tineri, a fost una fantastică.

Este clar că este o diferenţă foarte mare între noi şi Italia, Franţa, şi alte echipe foarte puternice. Mă refer la diferenţă de forţă, de talie. 

Eu consider că antrenorul nostru a gestionat foarte bine ambele partide. A fost un avantaj mic, 2-1, spre finalul partidei, cu puţin noroc, puteam să şi egalăm. Să fim sinceri, Franţa e o forţă. Mă uitam la francezi, toţi erau atleţi”, a declarat fostul internaţional, pentru PRO Arena.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u19 

viewscnt
Articole similare