Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma pentru transferul lui Andrei Ivan! Salariu stelar: 1 milion €! ULTIMA ORĂ

Au bătut palma pentru transferul lui Andrei Ivan! Salariu stelar: 1 milion €! ULTIMA ORĂ
Comentarii

Andrei Ivan (25 de ani) a fost la un pas de transferul carierei, dar totul a picat în ultima zi de mercato. Bordeaux, unul dintre cluburile de tradiţie din Franţa, l-a dorit pe Ivan, căruia îi ofereau un salariu impresionant, dar mutarea nu se mai realizează.

Mirel Rădoi a fost la un pas să rămână fără Andrei Ivan, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul Craiovei. Transferul carierei pentru atacantul oltenilor a picat în ultima zi de mercato. Bordeaux, campioană a Franţei de şase ori în istorie, l-a dorit pe Ivan.

Andrei Ivan a ratat transferul carierei în ultima zi de mercato. Clubul îi oferea un salariu de 1 milion de euro!

U Craiova şi Bordeaux se înţeleseseră pentru transferul lui Andrei Ivan, scrie Fanatik, care anunţă, însă, că totul a picat chiar în ultima zi de mercato. Francezii îi ofereau un salariu foarte bun lui Ivan, un milion de euro pe an, dar au întâmpinat anumite probleme în ultimele ore şi mutarea a picat.

Bordeaux a retrogradat în vară, din Ligue 1 şi în Ligue 2, iar clubul se confruntă cu probleme financiare după ce a evitat falimentul în ultima clipă. Sursa citată scrie că Bordeaux nu a reuşit să rezolve situaţiile contractuale ale unor jucători, iar astfel Andrei Ivan nu a mai putut fi transferat.

Atacantul oltenilor este foarte afectat de faptul că transferul a căzut, mai ales că salariul pe care l-ar fi încasat în Franţa ar fi fost unul uriaş, mai scrie Fanatik.

Andrei Ivan a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol în 11 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu U Craiova

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: craiovatransferivanbordeauxpicat 

viewscnt
Articole similare