You are here:

Avocata lui Mbappe acuză „o campanie de defăimare" împotriva jucătorului

Avocata lui Mbappe acuză „o campanie de defăimare" împotriva jucătorului

Real Madrid

Comentarii

După dezvăluirile din presa suedeză conform cărora numele lui Kylian Mbappé apare într-o plângere pentru viol depusă de o femeie, avocata fotbalistului, Marie-Alix Canu-Bernard, a denunţat "o campanie de defăimare".

În ceea ce priveşte faptul că acest caz a apărut în pragul audierii în litigiul dintre jucător şi PSG, avocata a spus: "Nu sunt un fan al teoriilor conspiraţiei, dar ceea ce este sigur este că, de luni şi luni de zile, el a fost supus unei campanii de denigrare şi de afectare a imaginii sale. Nu se poate nega acest lucru. O serie de jucători au fost supuşi unei forme de hărţuire de către club timp de luni de zile. Toate acestea au fost explicate într-o decizie.

Rămâne la latitudinea justiţiei franceze să-şi facă treaba, dar campania de defăimare împotriva lui Kylian Mbappé există".Marie-Alix Canu-Bernard a confirmat, de asemenea, că va fi depusă o plângere pentru denunţ calomnios, dar aşteaptă să afle mai multe despre anchetă:

"De aceea nu a fost depusă încă, în sensul că nu ştim încă dacă această plângere este împotriva lui, deci nu voi depune ceva degeaba."

Declaraţia a venit după ce cotidianul suedez Expressen a relatat luni că jucătorul francez era un „suspect rezonabil” într-o anchetă a poliţiei suedeze pentru „viol şi agresiune sexuală”, după ce a fost în Stockholm săptămâna trecută. Starul fotbalului francez a contestat imediat aceste informaţii, denumindu-le „fake news”.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare