Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bagă, bă, BUG Mafia în vestiar, du-te bă peste ei direct”. Burcă, luat la rost de o legendă a lui Dinamo: ”Suntem la Casa dragostei sau la Numai iubirea?”

”Bagă, bă, BUG Mafia în vestiar, du-te bă peste ei direct”. Burcă, luat la rost de o legendă a lui Dinamo: ”Suntem la Casa dragostei sau la Numai iubirea?”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se află într-o situaţie ce pare fără ieşire în momentul de faţă, iar Giani Kiriţă (46 de ani) a avut o reacţie nervoasă după ultimele rezultate ale ”câinilor”.

Dinamo nu se regăseşte de la promovarea în Superligă. ”Câinii” au încheiat turul de campionat pe penultimul loc, cu doar două victorii, cel mai slab golaveraj (-17) şi doar 10 puncte acumulate.

Iar situaţia nu se anunţă mai luminoasă, întrucât urmează un program extrem de încărcat şi complicat, cu meciuri împotriva celor de la Universitatea Craiova (d), FCSB (a) şi Sepsi (d).

Procedează greşit Ovidiu Burcă în vestiarul lui Dinamo? ”Îl auzeam de curând că are nevoie de iubire

Iar Giani Kiriţă, dublu campion naţional cu Dinamo, a avut un discurs furtunos la adresa fostului său club, acolo unde a criticat lipsa de ambiţie şi răutate pozitivă a ”câinilor” conduşi de Ovidiu Burcă.

”Îl auzeam pe Burcă de curând că are nevoie de iubire. Băi fraţilor, unde suntem? Suntem la aia, la «Casa dragostei» sau unde? Era o emisiune…

Băi, e pe genul ăla… Joci, bine… Dacă nu, next! Serios! Ghezali nu are nevoie de iubire. Are nevoie să-i spună aşa: «Intră, joacă, dacă nu, du-te de unde ai venit!». Crede-mă!

Aşa trebuie luaţi, pentru că i-a luat Burcă în toate felurile, i-a luat şi cu iubire. Şi uite ce face cu iubirea. Are şi Pepe o melodie «Numai iubirea». Păi asta vrei? Bagă, bă, BUG Mafia în vestiar, du-te bă peste ei direct, dă-le motivaţie.

Nu iubire… Are nevoie de iubire? Unde eşti mă aici? Serios! Aşa se făcea pe timpul nostru. Aşa joacă şi ei, numai iubirea… Ghezali a vrut s-o dea cu dreptul, i-a dat-o pe stângul lui ăla, că nu putea să tragă la poartă”, a declarat nervos Giani Kiriţă, conform Fanatik.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo este programat duminică, 12 noiembrie, de la ora 16:00, în etapa a 16-a, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: dinamogiani kiritasuperligaovidiu burca 

viewscnt
Articole similare