Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bun pentru Gică Hagi, dat dispărut la FCSB! De ce nu joacă fotbalistul transferat cu 850.000 de euro: "Dacă crede cineva că am luat ţeapă, se înşală"

Bun pentru Gică Hagi, dat dispărut la FCSB! De ce nu joacă fotbalistul transferat cu 850.000 de euro: "Dacă crede cineva că am luat ţeapă, se înşală"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul pentru care finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a plătit 850.000 de euro a bifat doar 108 minute în acest sezon, iar şansele de a fi titular sunt minime. La doar 19 ani, Eduard Radaslavescu încearcă să-şi facă loc în echipa bucureşteană.

A refuzat să plece de la FCSB, iar acum suportă situaţia: "Ca să primeşti minute trebuie să fii în lot"

Eduard Radaslavescu e doar unul dintre tinerii jucători pe care Gică Hagi i-a propus fotbalului românesc. După ce a convins în echipa "Regelui", în care a jucat de 26 de ori, a marcat o dată şi a pasat decisiv o dată, mijlocaşul a făcut pasul la FCSB

Gigi Becali a plătit 850.000 de euro şi l-a adus în urmă cu un an cu gândul că va creşte în sezoanele următoare. Până în acest moment, Eduard Radaslavescu nu s-a impus, iar la începutul sezonului a refuzat să plece sub formă de împrumut la FC Botoşani

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, a comentat situaţia internaţionalului U20. 

"850.000 de euro s-au plătit pentru Radaslavescu, da, mulţi bani. În primul rând, titular sub 21 e Pantea şi va juca Pantea. Radaslavescu e în concurenţă cu Coman, Băluţă, Octavian Popescu, Miculescu şi aia e problema. 

E o concurenţă acerbă şi nu e la nivelul celorlalţi. Da, Miculescu se prezintă altfel. Problema e ca să primeşti minute trebuie să fii în lot, iar ca să fii în lot trebuie să sară unul", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Ce spunea Gigi Becali despre Eduard Radaslavescu

„Îmi place Radaslavescu. Dacă crede cineva că am luat ţeapă, se înşală. Îl văd din mişcări că va fi fotbalist. Încă n-are experienţă, e copil, n-a jucat mult, dar se vede dorinţa lui, voinţa de a pasa, se vede că are viziune de joc, viteză şi agresivitate.

Va fi fotbalist, faţă de Musi, care e adevărat că driblează, face, drege, dar e prea lent. Între Musi şi Radaslavescu, îl aleg pe Radaslavescu, deşi Musi e de la noi.

Veţi vedea cine va fi Radaslavescu la 20 de ani. Va începe echipa cu el, primul pe listă! O să fie jucătorul numărul 1 de la FCSB. E activ, agresiv, se zbate", declara Gigi Becali, despre fotbalistul FCSB, la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: eduard radaslavescugigi becalimm stoicagica hagi 

viewscnt
Articole similare