Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a izbucnit după ce l-a auzit pe Marius Şumudică: "Ce mă interesează ce spune ăla? Nici nu mai are dialog cu Gigi"

MM Stoica a izbucnit după ce l-a auzit pe Marius Şumudică: "Ce mă interesează ce spune ăla? Nici nu mai are dialog cu Gigi"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat deranjat de faptul că antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, şi-a dat cu părerea despre evoluţiile recente ale echipei antrenate de Elias Charalambous.

MM Stoica a tranşat părerea lui Marius Şumudică despre FCSB: "Ce mă interesează ce spune ăla? În ce calitate vorbeşte?"

FCSB este lider în Superliga, cu un punct peste urmăritoarea CFR Cluj, însă s-ar fi putut distanţa dacă n-ar fi pierdut cu Rapid, scor 2-1. În aceeaşi măsură, CFR Cluj putea deveni noul lider, dacă ar fi câştigat cu Hermannstadt. 

După trei meciuri fără victorie pentru FCSB, Marius Şumudică şi-a dat cu părerea despre ce îi lipseşte echipei finanţate de Gigi Becali. Antrenorul a transmis că nu crede că "mâna" finanţatorului a dus la meciurile fără victorie şi a mutat atenţia asupra pregătirii pe care o face stafful. 

La auzul declaraţiei lui Marius Şumudică, pe care Gigi Becali l-a dorit antrenor la FCSB, MM Stoica şi-a schimbat tonul şi l-a contracarat pe rapidist. 

De asemenea, conducătorul de la FCSB a dezvăluit că Gigi Becali şi Marius Şumudică n-au mai vorbit, aşa cum o făceau în trecut. 

"E pleonasm asta cu axul central. Se spune ax, nu există ax lateral. Ce mă interesează ce spune ăla? Comentez ce face Gaziantep? În ce calitate vorbeşte? Are vreo legătură cu Steaua, a antrenat vreodată Steaua? 

Nu mai are dialog cu Gigi, nu, doar a vrut să-l pună antrenor la FCSB. Nu se fătuieşte Gigi cu nimeni, Gigi are idei proprii. 

Să facă analiză la Rapid, la Sportul, să facă la Bistriţa, la echipe unde a antrenat. Ce treabă are el cu FCSB? Dacă vorbeşte Oli (n.r. - Cosmin Olăroiu) sau chiar Răzvan Lucescu, care chiar dacă n-a antrenat Steaua sau FCSB, atunci comentez şi eu", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: mm stoicamarius sumudicamarius sumudica fcsbmarius sumudica gigi becali 

viewscnt
Articole similare