Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru l-a instalat pe Ivaylo Petev, apoi l-a sunat pe Eugen Neagoe: "Mi-a spus că n-a existat discuţia"

Mihai Rotaru l-a instalat pe Ivaylo Petev, apoi l-a sunat pe Eugen Neagoe: "Mi-a spus că n-a existat discuţia"
Comentarii

Antrenorul lui FC Argeş, Eugen Neagoe, a fost sunat de acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, după ce afaceristul a spus că a pornit tatonările cu tehnicianul Ivaylo Petev încă din timpul mandatului lui "Geană", în Oltenia.

Eugen Neagoe, deranjat iniţial de dezvăluirea lui Mihai Rotaru. Cum l-a calmat patronul Universităţii Craiova

Bulgarul Ivaylo Petev este noul antrenor al Universităţii Craiova, iar din noua poziţie a oferit primele impresii despre club. La conferinţa de presă a asistat şi Mihai Rotaru, în premieră la prezentarea unui antrenor

Afaceristul a spus că tatonările au început încă din vară, când Eugen Neagoe se afla pe banca Universităţii Craiova. În cantonament din Bansko, echipa din Superliga a împărţit complexul sportiv cu Ludogoreţ, unde antrenor era Ivaylo Petev, iar bulgarul a schimbat câteva cuvinte cu Mihai Rotaru. 

„L-aţi întrebat cât au durat negocierile. Din punctul meu de vedere, negocierile au început astă-vară, în Bulgaria, la Bansko, când noi am stat în aceeaşi bază de pregătire. Atunci ne-am cunoscut, am discutat câteva zile.

M-a atras în primul rând motivaţia lui. Este extrem de motivat şi de încrezător în forţele proprii. Când a terminat cu Ludogorets a zis că are nevoie de două săptămâni să se limpezească, nu e uşor să te desparţi de ceva ce practic ai construit de la zero.

Am zis: «OK, două săptămâni, dar s-ar putea ca după 3 zile să nu mai poţi sta în casă, să te ia dorul să revii». Aşa a fost, nu au trecut două săptămâni, am reluat foarte repede discuţia şi nu au fost probleme.

Am discutat foarte mult ca să descoperim că avem aceeaşi abordare şi înţelegere vizavi de ceea ce înseamnă un club de fotbal. Eu sper şi cred că nu suntem o echipă de fotbal, ci un club, care reprezintă valori, istorie, tradiţie, suporteri”, a spus Mihai Rotaru, entuziast, în conferinţa de presă în care a fost prezentat noul antrenor al Universităţii Craiova. 

Reacţia lui Eugen Neagoe: "Domnul Rotaru mi-a zis că n-a existat acea discuţie"

În prezent la FC Argeş, Eugen Neagoe a fost dezamăgit de ce a spus Mihai Rotaru, însă patronul Universităţii Craiova s-a repliat, după ce l-a sunat. 

"Am fost şi eu surprins, chiar dezamăgit, când am auzit acest lucru, dar m-a sunat domnul Rotaru şi mi-a spus că n-a existat discuţia, că nu avea cum să existe. Antrenorul bulgar era la Ludogoreţ, ei se antrenau pe terenul de lângă noi, în complex, dar nu au fost discuţii. Chiar mi-a zis că n-a existat o discuţie, doar două, trei minute au vorbit la acel meci de pregătire. 

La Craiova... Nici nu mai vreau să comentez. A fost o perioadă din viaţa mea. Ştiţi cum arăta echipa, cum juca, ce jocuri am făcut. În play-off echipele din play-off au fost dominate copios de noi, doar cu Sepsi nu s-a întâmplat. FCSB, Farul, Rapid, CFR au fost dominate, dar asta a fost decizia domnului Rotaru şi nu mai am ce comenta", a spus Eugen Neagoe, la Sport Total FM

Afla mai multe despre: ivaylo petevmihai rotarueugen neagoeantrenor nou universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare