Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Gavi! Jucătorul va debuta în ianuarie pentru catalani

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Gavi! Jucătorul va debuta în ianuarie pentru catalani

FC Barcelona

Comentarii

Gavi (19 ani), jucătorul crescut de FC Barcelona s-a accidentat grav în timpul meciului dintre Spania şi Georgia, meci în care ibericii s-au impus cu scorul de 3-1.

Gavi, OUT pentru aproape un an

Tânărul fotbalist al Barcelonei a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept şi nu va mai juca în acest sezon. Barcelona şi-a găsit jucătorul care îl va înlocui pe accidentatul Gavi.

Vitor Roque, atacantul brazilian în vârstă de 18 ani a semnat cu Barcelona în vara acestui an. Campioana Spaniei a plătit suma de 40.000.000 de euro celor de la Athletico Paranense. Brazilienii au cerut să-l păstreze pe Roque până la începutul anului 2024.

Barcelona a decis să apeleze din iarnă de serviciile lui Roque, după accidentarea gravă suferită de Gavi. Conform Mundo Deportivo, La Liga a aprobat înregistrarea mutării, astfel, Roque va putea debuta chiar din ianuarie pentru echipa lui Xavi.

Pe 6 decembrie va avea loc ultimul meci al lui Vitor Roque în tricoul formaţiei braziliene, Athletico Paranense. Pentru Barcelona, acesta va putea debuta în prima partidă a anului viitor, cu Las Palmas.

  • 32.000.000 de euro este cota sa de piaţă, pe site-ul transfermarkt.com
  • În 78 de meciuri disputate pentru Paranense, Vitor Roque a marcat 27 de goluri şi a oferit 11 pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonavitor roquegavispaniala liga 

viewscnt
Articole similare