Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, laude pentru antrenorul care a produs surpriza anului în fotbalul românesc: "Ar trebui să fie nominalizat" | EXCLUSIV

MM Stoica, laude pentru antrenorul care a produs surpriza anului în fotbalul românesc: "Ar trebui să fie nominalizat" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo primeşte vizita rivalilor de la FCSB, duminică, de la ora 20:30. MM Stoica a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul adversarilor, Ovidiu Burcă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, MM Stoica, l-a lăudat pe antrenorul rivalilor de la Dinamo, Ovidiu Burcă, înainte de marele derby.

Mihai Stoica crede că Ovidiu Burcă merită nominalizat la premiul de antrenor al anului, pentru performanţa din sezonul trecut, timp în care a reuşit să promoveze cu Dinamo, în Superliga.

Meme a evidenţiat cât de surprinzătoare a fost performanţa reuşită de Burcă, în contexul în care au fost voci, inclusiv Stoica, care se aşteptau la două retrogradări consecutive, pentru Dinamo.

"E unul dintre antrenorii care ar trebui să fie în anchetele de sfârşit de an, să fie nominalizat, că a făcut ceva ce nimeni nu se aştepta. Noi credeam că Dinamo retrogradează în Liga 3 şi a promovat." a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Viorel Moldovan a evidenţiat dificultatea misiunii lui Ovidiu Burcă, odată de la promovarea în Superliga şi crede că tânărul antrenor de la Dinamo trebuie să obţină puncte cât de repede posibil.

Viorel Moldovan: "Lucrurile au început să scârţâie"

"Situaţia e dificlă. Dinamo nu reuşeşte nicicum să facă puncte, să urce de acolo din spatele clasamentului. E într-un moment delicat de o perioadă de timp bună şi pe bună dreptate. 

El a crezut în echipă, a făcut-o excelent, dar rezultatele te menţin în poziţia de a antrena. A avut toată susţinerea conducerii, iar lucrurile au început să scârţâie, lumea e deja impacientată, nu mai există răbdare. 

Nu ştiu ce se va întâmpla cu Dinamo şi Burcă, dacă vor pierde şi cu FCSB. Cred că şi Burcă e obosit, din declaraţii. Când nu reuşeşti, faci tot ce depinde tine, iar la un moment dat ceva trebuie să se întâmple." a declarat Viorel Moldovan la emisiunea Sport Report.

 
 

Afla mai multe despre: mm stoicadinamofcsbovidiu burcasuperliga 

viewscnt
Articole similare