Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivaylo Petev, înainte de duelul cu Oţelul, echipă cu mai puţine eşecuri decât Universitatea Craiova: ”Pierde foarte greu. Are tot respectul”

Ivaylo Petev, înainte de duelul cu Oţelul, echipă cu mai puţine eşecuri decât Universitatea Craiova: ”Pierde foarte greu. Are tot respectul”
Comentarii

Antrenorul bulgar al formaţiei Universitatea Craiova, Ivaylo Petev (48 de ani), a prefaţat duelul cu Oţelul Galaţi, în Superliga României.

Universitatea Craiova va întâlni formaţia Oţelul Galaţi, duminică, 26 noiembrie, de la ora 17:30, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a 17-a a Superligii României.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Ivaylo Petev a recunoscut forma foarte bună prin care trece Oţelul Galaţi, dar speră să pună mâna pe cele trei puncte.

De asemenea, antrenorul Craiovei a fost mulţumit de randamentul dat de jucătorii săi în această pauză dedicată echipelor naţionale.

"Aşteptările mele, ca la orice meci, sunt să câştigăm. Vom întâlni o echipă foarte echilibrată, care pierde foarte greu. Vom avea tot respectul pentru adversar şi din primul minut vom căuta să jucăm aşa cum ne dorim şi să câştigăm. 

Trebuie să muncim mult, trebuie să jucăm ceea ce vrem. Toţi cei care vor intra în teren trebuie să dea maximum pentru ca echipa să arate în cea mai bună formă.

Oţelul Galaţi este o echipă puternică şi ca lot, şi din punct de vedere al antrenorului, dar şi noi suntem puternici. Va fi un meci greu, noi vom căuta ceea ce ne mulţumeşte şi asta înseamnă cele trei puncte. 

Eu sunt mulţumit pentru ceea ce au arătat jucătorii în această pauză, au muncit bine, ceea ce a fost foarte important.

Să sperăm că duminică vom arăta mult mai bine pentru că acesta este scopul nostru. Oţelul Galaţi e o echipă care foarte greu pierde meciuri. 

Nu va fi uşor, am încredere însă în echipa noastră, pentru că a arătat o mare dorinţă de a îmbunătăţi jocul, aşa că mergem să câştigăm", a declarat Petev, înainte de meci.

În clasament, Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte, în timp ce Oţelul este clasată pe poziţia a 8-a, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: craiovaivaylo petevsuperliga 

viewscnt
Articole similare