Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. Catalanii încearcă un nou ”tun”, după interesul pentru Aleix Garcia

Barcelona, lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. Catalanii încearcă un nou ”tun”, după interesul pentru Aleix Garcia

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona este în căutare de jucători după ce a ratat din nou calificarea în optimile de finală din Champions League. Clubul catalan caută forţe proaspete pentru lotul condus de Xavi, care de curând a împlinit un an de când este la cârmă.

Barcelona, lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. Catalanii încearcă un nou ”tun”. Cine se mai află pe listă pe lângă Aleix Garcia

FC Barcelona încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Liderul din La Liga a pus ochii pe Youssoupha Moukoko, unul dintre cei mai talentaţi jucători din Europa, la momentul actual.

Încă adolescentul de la Borussia Dortmund poate o variantă pentru atacul formaţiei catalane, care îl doreşte pentru şi pe fostul dinamovist Aleix Garcia, pentru a acoperi zona de mijloc.

Aproape de 18 ani, atacantul german este urmărit de cele mai mari cluburi din Europa. El va debuta la Cupa Mondială chiar în ziua în care va împlini 18 ani.

În ciuda vârstei sale foarte fragede, selecţia sa nu a fost o mare surpriză. În primul rând pentru că Germania a rămas fără marcatori de ceva vreme.

În al doilea rând, tânărul impresionează. Youssoufa Moukoko, care va împlini 18 ani în ziua începerii Cupei Mondiale, respectiv 20 noiembri, are peste 50 de meciuri în Bundesliga.

Evaluat la 30 de milioane de euro de Transfermarkt, Youssoufa Moukoko are mulţi pretendenţi în Premier League: Liverpool, Chelsea, Manchester United şi Manchester City.

FC Barcelona ar fi şi ea interesată, dar clubul nu ar fi favorizat de jucător, explică presa catalană, întrucât acesta ar prefera să meargă la o altă echipă, în cazul în care nu ar mai continua la Dortmund.

Afla mai multe despre: barcelonamoukoko 

viewscnt
Articole similare