adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, despre o vedetă de la FCSB: ”E ”răcit” de la începutul campionatului. Este ineficient maxim”

Basarab Panduru, despre o vedetă de la FCSB: ”E ”răcit” de la începutul campionatului. Este ineficient maxim”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru spune că Darius Olaru suferă foarte mult la capitolul randament, dar subliniază din nou că este un jucător foarte muncitor.

FCSB a făcut 1-1 cu Universitatea Craiova, în prima etapă din play-off. Darius Olaru a fost titular, dar suporterii FCSB-ului au fost surprinşi când el a fost schimbat chiar la pauză.

Darius Olaru a declarat după meci că a avut probleme cu o răceală, însă Basarab Panduru subliniază faptul că mijlocaşul de 25 de ani suferă şi ca randament.

Darius Olaru spune că el a cerut schimbarea: ”Simţeam că nu pot ajuta echipa”

Căpitanul FCSB-ului a fost titular în derby-ul cu Universitatea Craiova, din prima etapă a play-off-ului şi a făcut un meci slab, sub media sa.

Darius Olaru a fost schimbat la pauză, când în locul său a intrat Andrei Cordea. După meci, Darius Olaru a declarat că el a cerut schimbarea, deoarece în cursul săptămânii a avut probleme cu o răceală.

”Am acuzat o stare nu prea bună, am fost puţin răcit toată săptămâna. Am cerut să fiu schimbat, simţeam că nu pot ajuta echipa”, a spus Darius Olaru după meci.

Basarab Panduru: ”Ca randament, Olaru e ”răcit” de la începutul campionatului”

Basarab Panduru nu crede însă că schimbarea lui Darius Olaru a fost întâmplătoare. Mai ales că ea a venit după o repriză slabă făcută de căpitanul FCSB-ului:

Pe de altă parte, Basarab Panduru subliniază lipsa de eficienţă a lui Darius Olaru, deşi el este unul dintre cei mai activi jucători de la FCSB:

”Eu mă aşteptam să spună că ceva s-a întâmplat. Pentru că, să schimbi căpitanul în minutul 46, dă urât rău de tot. Dă urât şi pentru convocarea la echipa naţională, dă urât pentru cei vrei tu.

Şi atunci mă aşteptam să vină cu ceva... ”am fost răcit, am ieşit...” N-a părut răcit în timpul meciului. Adică a alergat, nu mi s-a părut că stă pe teren.

Ca randament, e ”răcit” de la începutul campionatului. Adică hai să fim corecţi. Că el aleargă şi că el face am apreciat tot timpul, am spus că poate, şi datorită lui, FCSB este aici.

Pentru că el compensează prin alergarea aia, vine în apărare... când alţii nu vin, el vine lângă Şut acolo şi ajută... Am apreciat lucrurile astea, dar este un ineficient maxim”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Expertul Orange Sport a spus ironic că s-ar fi aşteptat ca Edjouma să fie ”răcit” la pauză, aluzie la faptul că, în ultimele meciuri, mijlocaşul francez a tot fost schimbat, deşi era printre cei mai buni de pe teren:

”(n.r. ironic) Ei voiau să fie răcit Edjouma, dar Edjouma n-a mai răcit acum la pauză. Edjoum a fost cel mai bun. Te aşteptai ca el să fie răcit”, a mai spus Panduru pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare