Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru este convins că jucătorul momentului din Superligă nu va fi la EURO 2024: ”Trenul nu opreşte doar pentru el” | EXCLUSIV

Basarab Panduru este convins că jucătorul momentului din Superligă nu va fi la EURO 2024: ”Trenul nu opreşte doar pentru el” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Alexandru Mitriţă este unul dintre marii absenţi din lotul naţionalei României pentru partidele amicale cu Irlanda de Nord şi Columba.

”Piticul” din atacul Universităţii Craiova a rupt norii în acest sezon de Superligă, în care a izbutit să marcheze 12 goluri şi a pasat decisiv de nouă ori. Fără dar şi poate, Mitriţă a fost cel mai important om din echipa lui Mihai Rotaru, însă nu l-a convins pe Edi Iordănescu.

OUT pentru EURO 2024? Panduru ştie care este primul nume mare care va rata turneul final

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a susţinut că sunt şanse minime să îl vedem pe Mitriţă la turneul final din Germania, având în vedere că jucătorul Universităţii Craiova nu a fost convocat pentru partidele amicale din această lună.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a declarat pentru Fanatik în această săptămână că Mitriţă nu a reuşit să-şi facă în lot în lotul României din cauza concurenţei acerbe de pe cele două flancuri ale ofensivei.

”Avem un jucător care arată bine şi nu este la naţională şi nici nu cred că va fi. Trenul ăsta al naibii este în funcţiune, dar am impresia că singura gară în care nu opreşte este Craiova.

Este în primii cinci la goluri şi pase, ceea ce este din cale afară de bine!

Arată bine şi cred că trenul nu opreşte pentru el. Gândeşte-te că tu trebuie să te gândeşti că se pot accidenta jucători. Nu era mai bine să fie acum Mitriţă? Fotbalistic, trebuia să fie chemat acum. Dacă te uiţi că ai pe partea aia Coman, Mihăilă şi eventual Drăguş... dar pe cine ai decar?”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Alexandru Mitriţă are trei goluri în 18 partide pentru naţionala României. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 3.200.000 de euro.

Afla mai multe despre: basarab panduruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare