Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, ironic la adresa lui Ovidiu "Lampard" Popescu, după faza primului gol: "El e Popovici, nu vezi cum se aruncă in bazin?" | EXCLUSIV

Basarab Panduru, ironic la adresa lui Ovidiu "Lampard" Popescu, după faza primului gol: "El e Popovici, nu vezi cum se aruncă in bazin?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 0-2 (0-1), duminică, într-o partidă din etapa a 18-a din Superligă.

Ovidiu Popescu a acuzat un fault la faza primului gol marcat de Oţelul Galaţi, golul marcat de portughezul Samuel Teles.

Fotbalistul celor de la FCSB a acuzat un falut din spate, la intervenţia lui Samuel Teles, marcatorul primului gol al partidei dintre FCSB şi Oţelul Galaţi.

Basarab Panduru l-a ironizat pe mijlocaşul defensiv al celor de la FCSB. Panduru crede că Popescu a simulat la faza golului, contactul dintre cei doi jucători nu a fost suficient în viziunea lui Basarab Panduru.

Panduru a făcut o comparaţie între fotbalistul poreclit "Lampard" şi David Popovici, mai exact, între starturile probelor multiplului medialiat de aur şi ale fotbalistului celor de la FCSB.

"Popovici sare în bazin, se pregăteşte de 200 de metri, liber. Nu loveşte Lampard mingea? Popovici? El e Popovici, nu vezi cum se arunca in bazin?" a declarat Basarab Panduru la emisiunea Sport Center.

Golurile gălăţenilor au fost marcate de către Teles (min. 7) şi Cisotti (min. 64).

Panduru: ”Oţelul să joace toate meciurile în deplasare!”

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 37 de puncte, în timp ce Oţelul Galaţi a urcat pe locul 9, cu 23 de puncte.

Basarab Panduru este de părere că FCSB a arătat precum o echipă de Liga 2, cu jucători blazaţi, fără pic de terminare, fără vreo strategie exactă în acest meci.

Basarab Panduru: ”Am asistat la un meci între o echipă bună de primă ligă, Oţelul Galaţi, şi o echipă de liga a doua, FCSB. Un fel de meci de Cupă, cu Oţelul de primă ligă. FCSB, o echipă care nu are niciun Dumnezeu. N-are absolut nimic. Nicio idee despre absolut nimic”.

Constantin Zotta: ”De obicei, echipa de liga a doua e mai ambiţioasă. Mai arţăgoasă”.

Basarab Panduru: ”Atunci să o facem de a treia? Una de liga a doua fără salarii la zi. Oţelul nu pierde niciun meci în deplasare. Vine şi bate.

Afla mai multe despre: ovidiu popescufcsbotelul galatisuperligadavid popovici 

viewscnt
Articole similare